Antena Căutare

Alocatii copii tăiate! Austria diminuează alocaţiile copiilor imigranților

Alocații copii tăiate! Austria taie alocaţiile copiilor de imigranţi. Legislativul a votat o lege care ajustează alocaţia copiilor la media naţională a ţării de domiciliu şi nu la media ţării de rezidenţă a părinţilor.

Alocatii copii tăiate! Austria diminuează alocaţiile copiilor imigranților Galerie
alocatii copii austria

Alocații copii tăiate. Austria taie alocaţiile copiilor de imigranţi. Legislativul a votat o lege care ajustează alocaţia copiilor la media naţională a ţării de domiciliu şi nu la media ţării de rezidenţă a părinţilor.

Alocații copii tăiate. Austria diminuează alocaţiile copiilor imigranţilor. Așadar, un copil care are părinţii plecaţi la muncă în Austria, iar el a rămas în România, va primi alocaţia la valorile din România şi nu la cele din Austria, ca până acum.

"Hotărârea pronunțată astazi de Consiliul Național Austriac se va încheia la Curtea Europeană de Justiție, deoarece indexarea prestațiilor familiale în funcție de locul de reședință în UE este ilegală. Comisarul european responsabil Thyssen a declarat acest lucru de mai multe ori în privința planurilor Austriei ", se arată în document.

Pentru deputații europeni Angelika Mlinar (NEOS), Evelyn Regner (OSP) și Monika Vana (verde) votul pentru indexarea alocațiilor este "o oră neagră pentru Republica Austria". Un pilon central al pieței interne, libera circulație a persoanelor, ar fi „în mod deliberat subminate - în ciuda faptului că aceasta este o încălcare a dreptului UE, care a fost deja reclamat de către Comisia Europeană." Decizia este o "măsură anti-europeană și naționalistă".

Alocații copii tăiate Austria. Această lege va aduce o scădere consistentă pentru ţările din Europa de Est, iar problema alocațiilor copiilor muncitorilor români a fost ridicată şi în Germania. În vara acestui an, primarii unor orașe din Germania avertizau că pacea socială riscă să fie periclitată din cauza sutelor de milioane de euro pe care autorităţile le plătesc pentru alocaţiile a aproape 270.000 de copii ai imigranţilor, inclusiv mulţi români.

sursa: romaniatv, stiridiaspora.ro

Veste URIAȘĂ! Tinerii din România, care au PESTE 18 ANI, pot primi TICHETE! Anunțul este oficial!... Val de scumpiri din 2019! Benzina, motorina și țigările ajung la prețuri record!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x