Antena Căutare

Apa Nova, anunț de ultimă oră după avaria majoră la reţeaua de distribuţie a apei potabile din Ploiești!

Compania Apa Nova Ploiești a desfășurat în cursul zilei de astăzi 09.02.2018, o lucrare complexă de remediere a unei averii majore apărută la sistemul de distribuție și alimentare cu apă potabilă.

Apa Nova, anunț de ultimă oră! Compania Apa Nova Ploiești a transmis în urmă cu puțin timp situația apei potabile din Ploiești, după ce astăzi s-a produs o avarie majoră în sistemul de alimentare cu apă, iar oamenilor le-a fost interzisă folosirea apei în orice scop pentru a evita îmbolnăvirea

Compania Apa Nova Ploiești a desfășurat în cursul zilei de astăzi 09.02.2018, o lucrare complexă de remediere a unei averii majore apărută la sistemul de distribuție și alimentare cu apă potabilă.

Locuitorii au fost anunţaţi de autorităţi să nu bea apă şi să nu o folosească nici la gătit sau spălat ca să evite îmbolnăvirea. Oamenii sunt sfătuiţi să consume apă plată sau să fiarbă apa de la robinet, înainte să o folosească.

În urmă cu puțin timp, reprezentanții Apa Nova Ploiești au trimis un comunicat adresat tuturor locuitorilor afectați prin care li se aduce la cunoștință situația actuală a apei:

Comunicatul Apa Nova:

„Avaria identificată este pe o conductă pusă în funcțiune în anul 2015, lucrare care nu a fost realizată de către Apa Nova Ploiești. Compania Apa Nova Ploiești informează că avaria a fost localizată și tronsonul de conducta izolat. Nu se cunosc în acest moment care au fost cauzele ce au generat această avarie.

Zonele afectate sunt alimentate cu apă în acest moment prin intermediul altor conducte de distribuție, iar zona afectată a fost transferată pe o sursă alternativă de alimentare cu apă pentru a elimina problemele de calitate a apei potabile. La acest moment, din punct de vedere al companiei Apa Nova Ploiești, prin soluția de transferare pe o altă sursă conform recomandărilor Direcției de Sănătate Publică, apa este conformă pentru consum. Recomandăm pentru cetățenii care au ajuns târziu acasă să lase apa să curgă un interval scurt de timp.

Echipele companiei noastre sunt în continuare pe teren pentru orice verificare necesară.”, potrivit digi24.

Alertă alimentară în România! Inspectorii sanitari au descoperit că şi carnea găinilor de la ferma din Scorniceşti este ... Caz șocant la Vaslui! Un bărbat și-a ars fiica cu vătraiul, iar apoi și-a înjunghiat în spate propria nevastă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x