Antena Căutare

Avem parte de un Craciun cu temperaturi de primavara. Vezi aici cum va fi vremea de Revelion!

Nici anul asta, nu ninge de Craciun. Mosul vine cu un sac plin de temperaturi cu plus, pentru toata lumea. Cel mai darnic va fi cu cei din vestul tarii, care vor primi pana la 18 grade in termometre. Ceva mai frig va fi in noaptea dintre ani, dar nici atunci nu vom avea parte de zapada.

Nu vom face plaja de Craciun, dar temperaturile cu siguranta ne duc mai mult cu gandul la primavara. Daca astazi inca au fost temperaturi cu minus, de maine vremea intoarce foaia.

Maine si in zilele urmatoare nu vom mai ingheta de frig, asa ca am putea renunta la manusi si la fulare. Romanii din vestul tarii ar putea chiar schimba paltonul cu o geaca de primavara. Vremea va fi numai buna pentru o plimbare pe la targurile de Craciun. Mai precis, maine, minimele nu vor cobori sub 4 grade Celsius, iar asta doar in nordul tarii. In vest si sud-vest, mercurul din termometre va urca pana la 18 grade.

Cresterea temperaturilor va duce la formarea cetii in centru, sud si est, dar si la aparitia fenomenului de inversie termica. Asta inseamna temperaturi mai mari la munte si mai mici la campie. Nici ploile nu vor fi excluse din peisaj.

De joi, vremea se mai raceste putin. Vor fi maximum 2 grade in nord si centru si 8 in vest si sud vest.

Nici peste o saptamana, in noaptea de Revelion, nu va fi rece. Chiar daca temperaturile vor cobori sub 0 grade in toata tara, nu va fi ger, asa ca se anunta o vreme perfecta pentru a sarbatori afara, in piata, alaturi de cei dragi.

Va ninge doar la munte, in nordul Moldovei si in Maramures. In prima zi din 2013 se va incalzi din nou si apar ploile in sud, est si vest, iar temperaturile vor urca pina la 10 grade in Banat. Astfel, cei care vor sa vada zapada si de sarbatori, trebuie sa dea o fuga pana la munte.

Castigul colindatorilor de oras in preajma Craciunului... Pompierii au petrecut Noaptea de Ajun in unitati. Sacrificiul lor salveaza vieti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x