Antena Căutare

OMS e cu ochii pe România! Avertisment dur cu privire la focarele de coronavirus din în sudul Europei şi Balcani

Focare îngrijorătoare de Covid-19 au fost observate în Europa de Sud şi în regiunea Balcanilor, avertizează Organizaţia Mondială a Sănătăţii. OMS are sub supraveghere inclusiv România, una dintre țările cu cea mai mare creștere a numărului de cazuri noi de coronavirus, în ultimele săptămâni.

OMS e cu ochii pe România! Avertisment dur cu privire la focarele de coronavirus din în sudul Europei şi Balcani
Avertisment dur cu privire la focarele de coronavirus din în sudul Europei şi Balcani | Hepta

”Pandemia este sub control în Europa Occidentală, însă continuăm să observăm tendinţe îngrijorătoare în sudul Europei şi în Balcani. Aşadar, continentul european nu a scăpat. Trebuie să dăm dovadă de vigilenţă sporită”, a îndemnat directorul executiv al OMS însărcinat cu gestionarea situaţiilor de urgenţă sanitară, Mike Ryan.

America rămâne epicentrul pandemiei de Covid-19 în lume

”Evident, continentul american constituie epicentrul pandemiei (covid-19), însă răspândirea virsului începe să se accelereze în Africa”, a subliniat directorul OMS.

Încă un simptom al infectării cu noul coronavirus, descoperit! Pacienți: „COVID-19 ne-a răpit și frumusețea!”

Sunt peste 600.000 de morți de coronavirus la nivel mondial

Bianţul mondial al pandemiei a crescut la peste 616.000 de morţi din cauza covid-19 şi la 15 milioane de contaminări cu noul coronavirus.

România are peste 1.000 de cazuri în ultimele 24 de ore

Din focarele prezente în sudul Europei și Balcani face parte și România. Țara noastră este fruntașă pe continent în ceea ce privește explozia numărului de cazuri noi în ultimele săptămâni. Un nou record al numărului de noi cazuri de coronavirus raportate după un interval de 24 de ore! Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 1.030 de noi cazuri de COVID-19.

România a depășit 1.000 de cazuri de COVID-19. Ce spune ministrul Sănătății despre revenirea la starea de urgență: ”Trăim un moment dificil. Stăm și strigăm că am ajuns ciuma Europei?”

Dintre cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi COVID-19, 372 de persoane au fost reconfirmate pozitiv, potrivit raportării Grupului de Comunicare Strategică, ce a întârziat cu peste 40 de minute.

Întâmplare inedită! Într-un sat cu 29 de locuitori, s-a născut primul copli, după opt ani de zile: "Naşterea lui De... Alertă în Argeș! Pitești și alte 11 localităţi, în carantină, de luni, după explozia de infectări cu Covid-19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x