Antena Căutare

Vremea se raceste in toata tara. La munte, in nord, vest si in centrul tarii este posibil sa ninga

Iarna a cuprins mai multe tari din Europa si a facut deja primele victime. La noi in tara, anotimpul rece incepe sa se instaleze zilele acestea, cand temperaturile vor scadea brusc. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de vreme rece, valabila pana miercuri, la ora 08:00.

In weekend, vremea a fost deosebit de rece in Banat, Crisana, Maramures si nordul Transilvaniei. potrivit datelor transmise de ANM, in Harghita, mercurul a scazut in termometre pana la -6 grade Celsius.

Astazi, racirea va cuprinde si celelalte regiuni ale tarii, temperaturile scazand sub mediile normale pentru aceasta perioada a anului. Vantul va avea intensificari temporare, indeosebi la munte. Va ploua in toate zonele tarii, iar cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 25 de litri pe metrul patrat.

In zona montana si izolat in vestul, centrul si nordul tarii, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.

Un incendiu puternic a izbucnit la statia de metrou "Timpuri Noi"... O femeie insarcinata a fost implicata intr-un accident pe o linie de tramvai din Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x