Avertizare meteo ANM - 4 zile de ploi și furtuni în România! Când se încălzește

Avertizare meteo ANM, 11 aprilie 2019. Urmează 4 zile de ploi și furtuni în România, inclusiv în București. Află când când scăpăm de ploi și când se încălzește vremea.

avertizare meteo Romania

Avertizare meteo ANM, 11 aprilie 2019. Urmează 4 zile de ploi și furtuni în România, inclusiv în București. Află când când scăpăm de ploi și când se încălzește vremea.

Avertizare meteo emisă de ANM pentru țara noastră, în intervalul 11 aprilie, ora 15 – 15 aprilie, ora 10. Fenomenele vizate sunt: ploi moderate cantitativ, manifestări de instabilitate atmosferică.

Potrivit unui nou mesaj de vreme severă imediată ANM, în intervalul menționat va ploua temporar în toate regiunile și vor fi mai ales averse, însoțite de descărcări electrice, mai însemnate cantitativ în sud-vestul, sudul și sud-estul țării. La munte vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zăpadă, în special în Munții Banatului, în Carpații Meridionali și Carpații de Curbură.

Cantitățile de apă vor depăși local - în perioade scurte de timp sau prin acumulare în intervale de 24 de ore - 15...20 l/mp, iar izolat, mai ales în Oltenia, Muntenia și zonele montane aferente, 30...40 l/mp.

Avertizare meteo București, 11- 15 aprilie 2019

Avertizarea meteorologilor este valabilă și pentru Capitală, pentru care ANM a emis o prognoza meteo specială. Sunt anunțate ploi, descărcări electrice în același interval de prognoză.

Astfel că, până luni, ora 10, în București vor fi intervale de timp în care va ploua, temporar moderat cantitativ. Ploile vor avea și caracter de aversă și pot fi însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime vor fi de 13...18 grade, iar cele minime de 6...9 grade, anunță meteorologii.

Vremea în weekend 13-14 aprilie 2019. Ploi puternice în București și în țară

Când scăpăm de ploi și când cresc temperaturile

În București, ploile se vor opri începând cu data de 17 aprilie 2019. Tot de miercuri, vor crește și temperaturile în țară, atingând maxime de 17 grade C la munte și de 19 grade în Capitală.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri