Antena Căutare

Avocatul complicelui lui Gheorghe Dincă, primele declarații: ”Nu recunoaște nimic, nu a văzut pe nimeni!”

Avocatul lui Ștefan Risipiceanu, bărbatul care i-ar fi fost complice lui Gheorghe Dincă în cazul Luizei Melencu, susține că procurorii nu au probe.

Vlad Valentin, avocatul lui Ștefan Risipiceanu, bărbatul care ar fi violat-o pe Luiza Melencu alături de Gheorghe Dincă, a oferit mai multe declarații după proces.

Complicele lui Gheorghe Dincă a recunoscut tot! Ce i-au făcut Luizei Melencu este cumplit: „A fost supusă la perversiuni sexuale groaznice”

"Nu sunt multe probe şi, de fapt, tind spre zero. Există doar anumite probe, dar care nu îl leagă direct pe inculpatul Risipiceanu de săvârşirea unei fapte, mai ales de cea de viol. Instanţa va rămâne în pronunţare, urmând să stabilească dacă există aceste probe, dacă există temeiul. Sunt probe ADN, nu vă pot spune mai multe. S-a desfăşurat în camera de consiliu, presa nu a avut acces.

Caracal: Butoiul lui Gheorghe Dincă, detaliul ce nu s-a văzut până acum! Ce s-a descoperit: „Nu e deloc ceea ce pare...”

El nu recunoaşte nimic. Instanţa va pronunța o hotărâre şi va stabili dacă va admite propunerea de arestare preventivă. Nu a recunoscut de la început. Nici înainte, nici în sală. Nu recunoaşte nimic, nu a văzut pe nimeni. Este posbil ca instanţa să nu pronunţe o hotărâre care să dispună arestarea preventivă, eventual un control judiciar sau arest la domiciliu. Dânsul a rămas în sala să aştepte pronunţarea ", a declarat avocatul, potrivit Antena 3.

Poliţiştii şi procurorii au găsit cannabis şi cocaină, în maşina unui şofer oprit în Pantelimon. Ce au găsit în mașina s... Miros de smirnă și tămâie la înmormântarea părintelui Arsenie Boca! „Nu știu dacă știți pe cine am înmormântat. Am văzut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x