Avocatul complicelui lui Gheorghe Dincă, primele declarații: ”Nu recunoaște nimic, nu a văzut pe nimeni!”

Avocatul lui Ștefan Risipiceanu, bărbatul care i-ar fi fost complice lui Gheorghe Dincă în cazul Luizei Melencu, susține că procurorii nu au probe.

Vlad Valentin, avocatul lui Ștefan Risipiceanu, bărbatul care ar fi violat-o pe Luiza Melencu alături de Gheorghe Dincă, a oferit mai multe declarații după proces.

Complicele lui Gheorghe Dincă a recunoscut tot! Ce i-au făcut Luizei Melencu este cumplit: „A fost supusă la perversiuni sexuale groaznice”

"Nu sunt multe probe şi, de fapt, tind spre zero. Există doar anumite probe, dar care nu îl leagă direct pe inculpatul Risipiceanu de săvârşirea unei fapte, mai ales de cea de viol. Instanţa va rămâne în pronunţare, urmând să stabilească dacă există aceste probe, dacă există temeiul. Sunt probe ADN, nu vă pot spune mai multe. S-a desfăşurat în camera de consiliu, presa nu a avut acces.

Caracal: Butoiul lui Gheorghe Dincă, detaliul ce nu s-a văzut până acum! Ce s-a descoperit: „Nu e deloc ceea ce pare...”

El nu recunoaşte nimic. Instanţa va pronunța o hotărâre şi va stabili dacă va admite propunerea de arestare preventivă. Nu a recunoscut de la început. Nici înainte, nici în sală. Nu recunoaşte nimic, nu a văzut pe nimeni. Este posbil ca instanţa să nu pronunţe o hotărâre care să dispună arestarea preventivă, eventual un control judiciar sau arest la domiciliu. Dânsul a rămas în sala să aştepte pronunţarea ", a declarat avocatul, potrivit Antena 3.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri