Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Avocatul familiei Melencu: "Dincă are în curte grote pline de beton. Dacă ADN-ul iese al Luizei, el speră că nimeni nu le va mai sparge! Dar dacă mai sunt crime?"

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, spune că la locuinţa lui Gheorghe Dincă există tuneluri, foraje, puţuri şi grote "şi tot felul de betoane peste aceste lucruri, fără rost, adică nu există beton turnat în sensul de a pune o fundaţie" și că dacă iese ADN-ul ca fiind al Luizei în oasele găsite, procurorii vor zice: domnule, ecuaţia este închisă, de ce să săpăm noi? de ce să spargem betoane? (...) pe cine căutăm? Stop, s-a terminat, închidem, la revedere",

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, spune că la locuinţa lui Gheorghe Dincă există tuneluri, foraje, puţuri şi grote "şi tot felul de betoane peste aceste lucruri, fără rost, adică nu există beton turnat în sensul de a pune o fundaţie" și că dacă iese ADN-ul ca fiind al Luizei în oasele găsite, procurorii vor zice: domnule, ecuaţia este închisă, de ce să săpăm noi? de ce să spargem betoane? (...) pe cine căutăm? Stop, s-a terminat, închidem, la revedere",

De asemenea, referitor la cenuşa şi resturile de oase calcinate găsite într-o pădure de lângă Caracal, el afirmă că are suspiciuni că nu se află acolo de câteva luni, aşa cum susţine Dincă, întrucât ar fi fost acoperite într-o oarecare măsură de vegetaţie.

Avocatul Tonel Pop a spus, miercuri, că în locuinţa lui Dincă există "tuneluri, tot felul de foraje, puţuri înfundate, puţuri care nu sunt neapărat înfundate, grote, şi tot felul de betoane peste aceste lucruri, fără rost, adică nu există beton turnat în sensul de a pune o fundaţie, a face ceva".

El a menţionat că ar costa mult să fie săpate acele gropi

Totodată, Pop a spus că Gheorghe Dincă primeşte sfaturi juridice "interactiv faţă de situaţia din teren şi situaţia mediatică".

"Este ca un joc de şah, pur şi simplu el joacă pe o tablă de şah şi mută pionii, mută... să vedem ce face cu regele. Cred că a vrut să dea şah mat, prin a doua dezvăluire, să se găsească al doilea cadavru şi dosarul având două persoane dispărute nu mai avem pe cine căuta. Pentru că dacă iese ADN-ul ca fiind al Luizei şi nu al Alexandrei, procurorii şi poate şi alţi binevoitori, în ghilimele, vor zice: domnule, ecuaţia este închisă, de ce să săpăm noi? de ce să spargem betoane? (...) pe cine căutăm? Stop, s-a terminat, închidem, la revedere", a afirmat avocatul.

El a mai susţinut că laptopul găsit la Dincă este unul performant, la fel şi aparatul foto, solicitând să aibă acces la datele copiate din acele medii.

Avocatul a mai spus că cenuşa şi oasele găsite în lizieră erau aruncate pe iarbă, iar la şase-şapte metri depărtare erau doi saci, într-un hăţiş greu de pătruns.

"Din punctul meu de vedere, dacă acele urme de cenuşă şi acele resturi de oase calcinate ar fi stat acolo de când spune criminalul, respectiv de câteva luni de zile, pentru că se sugerează că imediat ar fi omorât-o, în aceeaşi zi, pe Luiza, în mod clar din punctul meu de vedere acolo ar fi trebuit să fie astupate de vegetaţie, adică să crească iarba de sub ele să le acopere, de noroi, de ploi, şi inclusiv acei saci, eu atât cât i-am văzut păreau destul de curaţi sacii, nu erau cu apă, cu noroi şi nici acea cenuşă nu părea de mult acolo, nu părea veche (...) Trebuie să studiez mai bine fotografiile, filmările şi chiar să-mi dau seama (...) Am această suspiciune că acele probe nu au vechimea a fi fost poziţionate acolo de câteva luni de zile aşa cum se spune, păreau prospăt puse acolo vis-a-vis cu vegetaţia, cu iarba, cu ploile, cu inundaţiile care au fost acolo", a susţinut Tonel Pop.

Miercuri, au fost reluate cercetările la locuinţa lui Gheorghe Dincă.

Marţi, DIICOT a precizat că în cenuşa găsită la liziera de pe traseul Călăraşi-Bucureşti, loc indicat de inculpatul Gheorghe Dincă, au fost identificate fragmente osoase şi dinţi care, potrivit medicilor legişti, ar fi de natură umană.

Gheorghe Dincă susţine că a ucis-o pe Luiza Melencu în ziua răpirii şi că rămăşiţele îi aparţin acesteia.

Recomandari