Antena Căutare

Avocatul soților Ceaușescu, dezvăluire de senzație după 30 de ani de la Revoluție: ”Mi-am dat seama cine erau teroriștii din România. Noi eram teroriști!”

Avocatul soților Ceaușescu, generalul în rezervă Constantin Lucescu, a vorbit, în direct, la TV, despre procesul acestora și a mărturisit că nu a știut avocatul cui este până nu a ajuns în sala de judecată.

În cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3, acesta a mărturisit că nu s-a gândit niciun moment că va fi avocatul soților Ceaușescu, deși îi văzuse pe cei din elicopter, Măgureanu, Stănculescu, Gelu Voican Voiculescu.

”Nu m-am gândit niciun moment. Ba, mai mult, am și întrebat. Colonelul Boieru primise ordin nici să nu ne băgăm, nici să nu întrebăm, nici să facem gesturi puțin ieșite din comun, pentru că putea să conducă la executarea noastră imediată.”, a spus el.

Avocatul soților Ceaușescu, declarații controversate la 30 de ani de la Revoluție: ”A fost o lovitură de stat cu o crimă oribilă!”

Real impostură! La momentul acela - e prima oară când o declar - mi-am dat seama cine erau teroriștii din România. Noi eram teroriști! Noi n-am respectat legea, noi n-am respectat condiția umană. Noi n-am respectat modul în care voiam să mergem spre o democrație.”, a mai spus el, explicând cine sunt ”noi”: ”La cei care am fost acolo: eu, judecătorul, procurorul. Eu îmi asum însă numai mie aceasta... Era vorba de moartea unui om - cum puteam să primesc un ordin pentru care nu aveam niciun act care să justifice moartea? Sau să justifice o infracțiune?”, a mai dezvăluit el.

ANAF a reluat vânzarea pentru mașina ARO cu care Ceaușescu s-a fălit în fața lui Gorbaciov! I-a scăzut valoarea! De la ce preț pornește licitația

A dat jos hainele de polițistă și s-a pozat incendiar!! Imaginile au sucit mințile bărbaților. Roxana Urs i-a lăsat cu g... Ministerul Educației vrea să ofere vouchere pentru părinți. Tichetele, folosite pentru a trimite copiii la "meditaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x