Bacalaureat 2020. Au fost publicate rezultatele finale după soluționarea contestațiilor. Vezi AICI rezultatele

Bacalaureat 2020. Liceenii au primit rezultatele finale după soluţionarea contestaţiilor, la examenul de Bacalaurea. Consultați mai jos notele

Bacalaureat 2020. Au fost publicate rezultatele finale după soluționarea contestațiilor. Vezi AICI rezultatele

Notele absolvenților de liceu care au dat Bacul anul acesta sunt fi disponibile pe bacalaureat.edu.ro.

Introdu codul unic --------> AICI


Un număr de 62.790 de contestaţii au fost depuse la sesiunea curentă a examenului de Bacalaureat.

Elevii nu-și fură căciulile, da` le fură profesorii! Cum se poate ajunge de la o notă de 6, la una de 10, la BAC și Evaluarea Națională! „Nici nu se uită”


Dintre acestea, 23.954 de contestaţii au vizat lucrări la proba scrisă de Limba şi literatura română, 492 de contestaţii au fost depuse la proba de limba şi literatura maternă, în timp ce la proba obligatorie a profilului au fost înregistrate 20.741 de contestaţii. La proba la alegere a profilului şi specializării au fost depuse 17.603 contestaţii.

"Notele de 10 la BAC sunt meritul familiei, nu al sistemului!!". Un expert în educație taie în carne vie. Ministerul Educaţiei nu se poate lăuda cu numărul mare de medii de 10


Cele mai multe contestaţii au fost depuse în Capitală (7.380) şi în judeţele Constanţa (2.941), Argeş (2.868) şi Suceava (2.527), iar cele mai puţine - sub 650 de contestaţii - în judeţele Mehedinţi, Călăraşi, Covasna, Ialomiţa şi Tulcea.

Ministerul Educaţiei a anunţat că rata de promovare la Bacalaureat, înainte de contestaţii, atât pentru promoţia curentă, cât şi promoţiile anterioare, a fost de 62,9%. Pentru promoţia curentă, rata de promovare a fost de 71,4%, iar pentru promoţiile anterioare - 25%.

Ultimele știri