Antena Căutare

Bacalaureat la Penitenciarul Poarta Albă. Un candidat a susținut examenul maturității din închisoare

Azi a avut loc proba obligatorie a profilului din cadrul examenului de Bacalaureat 2019. Potrivit Ministerului Educatiei Natioanle, la aceasta proba scrisa s-au inscrie, in județul Constata, 4691 candidati. Dintre acestia, unul a sustinut examenul maturitatii din inchisoare.

Azi a avut loc proba obligatorie a profilului din cadrul examenului de Bacalaureat 2019. Potrivit Ministerului Educației Națioanle, la această probă scrisă s-au înscrie, în județul Constața, 4691 candidați. Dintre aceștia, unul a susținut examenul maturității din închisoare.

Potrivit ISJ Constanța, din 4691 de candidați înscriși, 3590 s-au înscris la proba scrisă la Matematică și alți 1101 la proba scrisă la Istorie.

Anul acesta, la examenul de Bacalaureat 2019, sesiunea de vară, s-au înscris un număr de 136.087 de candidaţi (116.316 din promoţia curentă şi 19.771 din promoţiile anterioare) în toată țara.

Marți s-a desfășurat prima probă scrisă obligatorie, cea la Limba Română și limba maternă. Limbi materne: maghiară, germană, sârbă, croată, slovacă, turcă, ucraineană şi italiană.

Ultima probă scrisă a examenului de Bacalaureat 2019 va avea loc mâine, 4 iulie, aceasta fiind proba la alegere în funcție de profil.

Citește și: Edu.ro Bacalaureat 2019 - Istorie și Matematică începe azi! Subiecte și ce trebuie să știi

Un candidat a susținut examenul de Bacalaureat din Penitenciarul Poarta Albă

Astăzi, 3 iulie, a avut loc proba obligatorie a profilului. La această probă, în Constanța s-au înscris 4385, dintre care 165 au absentat. În același timp, niciun candidat din acest județ nu a fost eliminat pentru fraudă.

De menționat este faptul că, în județul Constanța, 13 candidați au susținut examenul de Bacalaureat în condiții speciale. Dintre aceștia, un candidat a dat BAC-ul din închisoare, iar restul în alte condiții din cauza problemelor de sănătate.

Citește și: Barem Matematică BAC 2019: Cum se rezolvă subiectele și notă

Credea că are o carie, dar înăuntru era un gândac care-i devora carnea... Românii nu mai fac copii, iar mortalitatea este în creștere! Priecțiile privind populația țării, îngrijorătoare: ”Români...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x