Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Bacalaureat 2019: Edu.ro subiecte BAC 2019 - modele subiecte la Istorie

Bacalaureat 2019: Edu.ro subiecte BAC 2019 - modele subiecte la Istorie: elevii absolvenți de clasa a XII-a susțin miercuri, 3 iulie 2019, proba obligatorie a profilului (Ec). Astfel, elevii de la Uman dau BAC la Istorie, iar cei de la Real, susțin examen la Matematică. Află pe a1.ro modele de subiecte la Istorie și află ce subiecte au picat anul trecut la Istorie

Model subiect Bacalaureat Istorie 2019

Bacalaureat 2019: Edu.ro subiecte BAC 2019 - modele subiecte la Istorie: elevii absolvenți de clasa a XII-a susțin miercuri, 3 iulie 2019, proba obligatorie a profilului (Ec). Astfel, elevii de la Uman dau BAC la Istorie, iar cei de la Real, susțin examen la Matematică. Află pe a1.ro modele de subiecte la Istorie și află ce subiecte au picat anul trecut la Istorie

Citește și: Edu.ro Bacalaureat 2019 - proba obligatorie a profilului: Istorie și Matematică

Subiectele de la Istorie, Bacalaureat 2019 sunt concepute de CNEE (Centrul Național de Evaluare și Examinare), instiuție aflată în subordinea Ministerului Educației. Subiectele la Istorie vor avea un grad mediu de dificultate și sunt concepute pe trei mari cerințe.

Elevii care susțin Bacalaureat la Istorie trebuie să știe că timpul efectiv de lucru al subiectelor este de trei ore, toate cerințele sunt obligatorii, iar la notare se acordă 10 puncte din oficiu.

Edu.ro subiecte BAC 2019 - modele subiecte Istorie

Ministerul Educației a publicat modele de subiecte pentru proba obligatorie a profilului (Ec), Istorie. Modele de subiecte Bacalaureat 2019 - Istorie pot fi găsite pe site-ul dedicat, subiecte.edu.ro.

A1.ro a publicat modele de subiecte la Istorie, în articolul principal despre Bacalaureat. Le găesești AICI, alături de baremele de corectare, în funcție de care se notează lucrările elevilor.

Edu.ro subiecte BAC 2019 - Subiecte Istorie la Bacalaureat 2018

Candidații care au susținut anul trecut proba de Istorie la BAC au avut de rezolvat trei subiecte mari. La subiectul întâi un text despre constituirea României Mari în baza căruia au avut de rezolvat mai multe cerinţe.

La subiectul al doilea, absolvenții de liceu la profilul de filologie au avut de rezolvat mai multe cerinţe referitoare la domnia lui Ștefan cel Mare.

La Subiectul al treilea, candidaţii au avut de scris un eseu despre regimul totalitarist din perioada postebelică. De asemenea, elevii au avut de rezolvat cerinţe legate de perioada paşoptistă şi Tratatul de la Paris. Subiectele de la Istorie de anul trecut, dar și baremele de corectare, le găsești, în detaliu, AICI.

Citește și:

Bacalaureat 2019. Modele subiecte Matematică: mate-info, tehnologic, pedagogic, științe​

Subiecte BAC 2019 Limba Română: Modele subiecte și programă Bac, Uman și Real​

Bacalaureat 2019. Tot ce trebuie să știi despre examen Bac 2019

Bacalaureat 2019: Edu.ro subiecte BAC 2019 - Modele subiecte Limba Maternă​

Bacalaureat 2019: Edu.ro subiecte BAC 2019 - Modele subiecte Geografie​

Bacalaureat 2019: Edu.ro subiecte BAC 2019 - Modele subiecte Socio-umane