Terifiant! Un băiețel de șapte ani din Tulcea a fost găsit mort în mașina de spălat. Sora lui mai mică l-ar fi închis acolo

Un caz terifiant a avut loc marți seara în Tulcea, unde un băiețel în vârstă de șapte ani a fost găsit fără suflare în mașina de spălat. Oamenii legii și un echipaj medical au ajuns imediat la fața locului. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic, ci doar s-a constatat decesul.

Terifiant! Un băiețel de șapte ani din Tulcea a fost găsit mort în mașina de spălat. Sora lui mai mică l-ar fi închis acolo

La aceste momente nu se știe exact cum a ajuns copilul în mașina de spălat, dar oamenii legii au aflat că părinții minorului se aflau la poarta locuinței în momentul tragediei, neștiind ce se întâmplă în casă

Întâlnire secretă între frații lui Emi Pian și șefii din Poliția Română! Ce au negociat: „Am ajuns la o înţelegere”

O joacă copilărească l-ar fi ucis pe băiețel

Băiatul s-ar fi aflat în casă doar cu sora lui mai mică, în vârstă de trei ani. Adulții ar fi descoperit ce s-a întâmplat abia după două ore, timp în care aceștia e aflau cu treburi prin curte.

Amalia Sicilianca de la „Chefi la cuțite”, prima apariție după ce a fost bătută pe stradă! Ce detaliu au observat fanii: „Mi-a smuls părul din cap pe viu”

Părinții se gândesc la varianta în care fetița ar fi împins hubloul mașinii de spălat și l-ar fi închis pe fratele ei înăuntru. Astfel, băiatul de șapte ani ar fi murit asfixiat.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri