Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Amalia Sicilianca de la „Chefi la cuțite”, prima apariție după ce a fost bătută pe stradă! Ce detaliu au observat fanii: „Mi-a smuls părul din cap pe viu”

Amalia Bellantoni de la emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a fost bătută crunt în mijlocul străzii, de doi indivizi. Sicilianca a apărut să facă declarații, la scurt timp după incidental neplăcut.

Amalia Bellantoni (Sicilianca) de la „Chefi la cuțite” a fost bătută pe stradă

Amalia Sicilianca de la „Chefi la cuțite” a trăit momente de coșmar după ce doi indivizi au bătut-o în toiul zilei, pe stradă.

Amalia Bellantoni (Sicilianca) de la Chefi la cuțite a fost bătută pe stradă

Din declarațiile oferite ulterior de aceasta s-a descoperit faptul că cei doi sunt soț și soție și motivul atacului a fost unul cât se poate de bizar: faptul că Amalia Bellantoni este „prea vedetă”.

Cei doi care au bătut-o ar fi doborât-o la pământ, moment în care alte persoane pe care nu le cunoștea au început să o atace.

citește și: O fostă concurentă de la "Chefi la Cuțite", bătută crunt în plină stradă! Tânăra se află internată în spital!

"Niște persoane, soț și soție, împreună cu alți vecini au dat cu mine de pământ. Nu știu cum se numesc, dar vin în vizită lângă noi. Că sunt prea vedetă. A început să mă tragă de păr și a sărit și soțul ei pe mine. M-au dat cu capul de pământ și au început să sară alți patru pe mine", a declarat Amalia Bellantoni (Sicilianca).

Amalia Sicilianca de la „Chefi la cuțite”, prima apariție după ce a fost bătută pe stradă! Ce detaliu au observat fanii: „Mi-a smuls părul din cap pe viu”

Amalia Bellantoni (Sicilianca) de la „Chefi la cuțite” a fost bătută pe stradă

Fosta concurentă din emisiunea „Chefi la cuțite” a ajuns de urgență la spital, unde a fost necesar să fie internată.

La scurt timp după incident, Amalia Bellantoni (Sicilianca) a apărut să dea declarații pentru un post de televiziune din România. Aceasta a fost practic prima apariție a femeii, după cele întâmplate.

citește și: Amalia Sicilianca a făcut prăpăd! A pus mâna pe baros și a dărâmat totul în calea ei! „Scorpia” de la Chefi la cuțite, dezvăluire neașteptată

„Nu am crezut vreodată, credeţi-mă, că părul se poate smulge pe viu din cap. Nici eu, până ieri, nu am considerat că cineva poate să smulgă altcuiva părul din cap. Eu am văzut doar în filmele de groază. Aceste lucruri îngrozitoare le-am trăit eu, pe pielea mea. Mi-au smuls părul din cap”, a explicat Amalia la România TV.

Surprinsă de cele trăite, aceasta a dezvăluit faptul că este afectată de incident și că are inclusiv mâna în ghips. Fanii emisiunii și-au putut da seama de faptul că fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” a trăit momente de coșmar și că în urma bătăii s-a ales cu răni serioase.

Recomandari