Antena Căutare

Băiețelul de opt ani, care s-a intoxicat cu insecticide, a murit! Este a treia victimă, după ce verișoarele sale s-au stins din viață și ele

Băiețelul de opt ani, care s-a intoxicat cu insecticide, s-a stins din viață, la doar câteva ore după ce verișoarele sale au murit și ele. 

Băiețelul de opt ani, care s-a intoxicat cu insecticide, s-a stins din viață, la doar câteva ore după ce verișoarele sale au murit și ele.

Conform ofițerului de presă al Institutului Mamei și Copilului, Maxim Cazacu, băiețelul se afla în stare critică și, în ciuda faptului că medicii au făcut eforturi pentru a-l salva, el s-a stins la Reanimare.

Tragedia s-a petrecut după ce bunicul copiilor a prelucrat grâu cu fosfit de aluminiu, o substanță extrem de toxică, iar mai apoi a depozitat cerealele în verandă, lângă camera în care dormeau copii.

Mama fetelor, dar şi bunica celor trei copii rămân internate în Secţia toxicologie a Spitalului „Sfântă Treime” din Chişinău. Starea celor două femei este stabilă.

Primarul comunei Ciobalaccia, Sergiu Obreja, a dezvăluit, conform Adevărul, că familia a solicitat ambulanța și duminică seară, când medicii sosiți la fața locului le-au acordat primul ajutor. Ba mai mult, se pare că ar fi respins spitalizarea, iar mai apoi, luni dimineață, a solicitat din nou ajutor.

CRUZIME! Imagini ȘOCANTE de la un adăpost pentru câini! Ce au făcut din „cei mai buni prieteni ai oamenilor” - FOTO... Fenomen ALARMANT! Pericolul MAJOR care a apărut în Delta Dunării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x