Antena Căutare

Balanțele ar trebui să aibă mare grija la bani. Horoscopul zilei de astăzi, 19 octombrie

Dragi BERBECI, o zi buna in care totul va merge din plin. Daca aveti de finalizat niste negocieri, acum este momentul potrivit !

Dragi BERBECI, o zi buna in care totul va merge din plin. Daca aveti de finalizat niste negocieri, acum este momentul potrivit !

Desi plecati de acasa cu un plan bine stabilit, aveti grija, nativi TAUR, pentru ca pe parcursul zilei acesta se poate schimba. Fiti pregatiti pentru orice provocare!

O zi in care cei din zodia GEMENI sunt invitati la introspectie si la o analiza a vietii lor in momentul de fata. Este o perioada excelenta pentru schimbari !

RACII sunt pusi pe schimbari in casa, dar este indicat sa nu puna nimic in practica pana nu se consulta cu partenerul de viata.

Este momentul in care trebuie sa primiti rezultatele unui examen sau ale unor analize, dragi LEI. Din fericire, luna aceasta primiti doar vesti bune !

Relatia cu persoana iubita este excelenta pentru cei din zodia FECIOARA. Spre seara vor petrece o cina romantica, si vor discuta despre planuri de viitor.

Dragi BALANTE, aveti mare grija la capitolul financiar. In ultimul timp v-ati concentrat pe alte lucruri si s-au adunat mai multe facturi decat v-ati fi imaginat.

Un telefon primit la primele ore ale diminetii le poate schimba nativilor SCORPION toata ziua. Se pare ca este vorba despre o decizie pe care acesti vor trebui sa o ia cat mai repede.

Cu gandul la bani sunt si nativii SAGETATOR, dar spre deosesbire de alte zodii, acestia apeleaza la ajutorul prietenilor si foarte bine fac. Solutia poate veni exact din locuri neasteptate.

CAPRICORNII sunt indragostiti si nu le sta mintea la altceva. Relatia cu partenerul de viata este intr-un stadiu incipient, dar spre seara vor fi surprinsi placut.

O perioada calma pentru VARSATORI. Totul merge bine atat pe plan profesional, dar si sentimental. Cat despre situatia financiara. nu este excelenta, dar nici ingrijoratoare.

PESTII sunt obositi si este posibil sa devina irascibili din acest motiv. Evitati discutiile si incercati sa va odihniti cat mai mult, pentru a nu avea probleme de sanatate.

Veste bună pentru șoferi! Poliţele RCA se vor ieftini chiar şi de trei ori... Lovitură pentru fumători! Ţigările cu arome şi cele mentolate, interzise. Când vor dispărea de pe piaţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x