Antena Căutare

Israelianul care a înjunghiat două femei în Capitală era drogat! Bărbatul trebuia să fie expulzat de trei zile

Bărbatul de origine israeliană care a înjunghiat, în plină stradă, două femei în Capitală, a fost reținut de către polițiști, care au descoperit faptul că acesta era sub influența substanțelor interzise în timpul comiterii faptelor. Mai mult decât atât, bărbatul a încercat să vandalizeze și un magazin.

Israelianul care a înjunghiat două femei în Capitală era drogat! Bărbatul trebuia să fie expulzat de trei zile
Israelianul care a înjunghiat două femei în Capitală era drogat! Bărbatul trebuia să fie expulzat de trei zile

Citește și: Două femei, înjunghiate în urmă cu puțin timp, în Capitală. Ce au spus martorii acestui incident

Conform unei decizii judecătorești, bărbatul trebuia să părăsească România sâmbătă, 14 decembrie, după ce i-a expirat viza. O investigație specială a fost pornită în acest caz pentru a afla motivul pentru care acesta nu a respectat decizia.

Agresorul a fost audiat timp de mai multe ore în prezența unui translator. Acesta nu a vrut să ofere detalii despre motivul pentru care le-a înjunghiat pe cele două femei. Israelianul a fost reținut de către poliție și urmează să ajungă în fața magistraților cu propunere de arestare pentru tentativă de omor.

Incidentul a avut loc pe Bulevardul Dimitrie Cantermir, aproape de centrul Bucureștiului. Tânărul, înarmat cu un cuțit a atacat două femei, una care se plimba cu nepotul său, iar alta care se pregătea să intre în scara blocului. Cele două femei în vârstă de 54, respectiv 64 de ani nu se aflau împreună în momentul comiterii acțiunii.

Citește și: Atac şocant în centrul Bucureştiului! Un cetăţean israelian a înjunghiat, la întâmplare, oameni pe stradă

Atacatorul nu a reușit să se îndepărteze de locul incidentului. Acesta a fost prins de poliţişti la doar câteva sute de metri distanţă şi a fost dus la audieri. Cele două femei au ajuns la spital, iar medicii spun că starea lor de sănătate este una stabilă.

Răsturnare de situație în cazul copilului vândut de bunică pentru o capră și câțiva lei. Ce a declarat puștiul în fața p... Galaţi: Percheziţii într-un dosar de contrabandă cu ţigări, inclusiv la locuinţele şi biroul a doi poliţişti de frontier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x