Antena Căutare

Barbatul care ar fi vandut Furadanul cu care s-a sinucis Madalina Manole, arestat preventiv

Tribunalul Bucuresti a hotarat arestarea in lipsa, pentru 30 de zile, a lui Cristian Urziceanu, barbatul care ar fi vandut Furadanul, furnizat ulterior Madalinei Manole si folosit apoi de aeasta pentru a se sinucide in 14 iulie. Deoarece barbatul nu a fost inca gasit, procurorii au cerut arestarea lui in lipsa.

Potrivit unor surse judiciare, Urziceanu ar fi cel care a vandut Furadanul presedintelui fun-clubului Madalinei Manole. Substanta a ajuns ulterior la artista.

Furadanul este un insecticid extrem de toxic. Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici" a confirmat faptul ca artista s-a sinucis cu Furadan.

Madalina Manole a fost gasita moarta in dimineata zilei de 14 iulie, in locuinta sa din localitatea Otopeni, chiar de ziua ei de nastere. Trupul neinsufletit a fost descoperit de sotul artistei, Petru Mircea.

Cantareata a fost inmormantata pe 16 iulie, la cimitirul Bolovani din Ploiesti.

Analiza toxicologica a stabilit ca artista inghitise doar Furadan si nu a consumat bauturi alcoolice, droguri, produse
pentru slabit sau medicamente, inainte sa moara.

IMAGINI SOCANTE! Iasi: O femeie a fost spulberata pe trecerea de pietoni... Afla ce drepturi ai daca ai RCA sau Casco la masina!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x