Antena Căutare

Bărbatul din Vaslui lua și el bătaie de la nevastă! A filmat-o în timp ce-și lovea copiii, ca să fie crezut de polițiști

Mama filmată chiar de soț, în timp ce-și lovea cu brutalitate propriul copil, obișnuia să bage spaima în familie. Femeia era atât de agresivă, că nu doar copiii luau bătaie de la ea. Nu scăpa nici bărbatul de câte o corecție fizică. Sătul de bătăile primite, concubinut a decis să o înregistreze pentru că nimeni nu-l credea. 

Mama filmată chiar de soț, în timp ce-și lovea cu brutalitate propriul copil, obișnuia să bage spaima în familie. Femeia era atât de agresivă, că nu doar copiii luau bătaie de la ea. Nu scăpa nici bărbatul de câte o corecție fizică. Sătul de bătăile primite, concubinut a decis să o înregistreze pentru că nimeni nu-l credea.

Cel mai orospit era fiul femeii din prima căsătorie, un băiețel de numai 10 ani, care lua bătăi crunte de la propria-i mama, scrie publicația locală vremeanoua.ro. Zilele acestea, micuțul ar fi rătăcit prin casă suzetele fraților mai mici, de un an, respectiv 2 ani, iar moldoveancă s-ar fi repezit la băiețelul mai mare, cu paimele și pumnii, dar și cu matură.

Bărbatul a filmat-o în timp ce-și bătea copilul și a mers cu imaginile la Poliție

La toată scenă a asistat și tatăl vitreg, care, deși a încercat să intervină, nu a putut să scape băiatul de bătaie, fiindu-i, probabil, și lui frică de furia individei. Imaginile revoltătoare au ajuns la Protecția Copilului, dar și la Poliție, unde chiar concubinul s-ar fi adresat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta s-a plâns de agresivitatea femeii, manifestate atât asupra lui, cât și asupra copiilor. “Ea e și o fire foarte agresivă, dar mai și bea”, spun oamenii din sat, potrivit sursei citate.

Protecția Copilului a scos în regim de urgență copiii din familie, iar Poliția a deschis dosar penal pe numele basarabencei.

Bărbatul din Arsura a pus la dispoziția autorităților mai multe dovezi – imagini filmate cu telefonul, care arată modul de-a dreptul inuman în care femeia își tratează copiii.

Sursa: vremeanoua.ro

Un copil de şapte ani şi bunica lui, sfâșiați de câinele unei rude la care au mers în vizită. Băiețelul a fost mușcat de... Clase separate pentru elevi, în școala primară. Noile planuri ale Ministrului Educației îi revoltă pe părinți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x