Antena Căutare

Bătrânețe în sărăcie și demnitate până la ultima suflarea. Povestea bătrânei care vinde mărar la Obor: "Implora trecătorii, cu lacrimi în ochi"

Deşi ar trebui să îşi trăiască liniştită bătrâneţile, în căsuţa ei, înconjurată de nepoţi şi copii, o biată femeie îşi duce traiul de pe o zi pe alta, fiind la mila oamenilor.

Deşi ar trebui să îşi trăiască liniştită bătrâneţile, în căsuţa ei, înconjurată de nepoţi şi copii, o biată femeie îşi duce traiul de pe o zi pe alta, fiind la mila oamenilor.

"Aceasta bătrânică implora trecătorii, cu lacrimi în ochi, să cumpere mărar! Plângând spune că nu a vândut nimic de azi de dimineaţă... O găsiţi în zona Bucur Obor, la ieşirea din magazinul Obor, spre Doamna Ghica, lângă florărie! M-am oprit un minut lângă dânsa, cu foarte mult nu am putut să o ajut...

Dar cu puţin de la mine, cu puţin de la voi, poate strânge de o gustare pe ziua de azi! Aceasta este bătrâneţea din zilele noastre! Păcat, păcat... Am plecat cu lacrimi în ochi, dar mulţumită sufleteşte că am putut să o strâng de mână... (...)

Mi-a comunicat o doamnă ca bătrânică iese destul de des în aceea zona! Probabil o găsiţi dimineaţa! Îmi pare rău, dar nu ştiu alte detalii despre bătrânică de la Obor! Nu ştiu nici dacă iese zilnic acolo... Din păcate...Am întâlnit-o întâmplător, nu am întrebat cum se numeşte, nici dacă are telefon...", a scris un internaut pe Facebook.

Caz șocant! Un bebeluş a murit, după ce a fost botezat. S-a învineţit tot şi nu a mai putut să respire... Așa ne îmbolnăvim și nu știm de ce! Ouă expirate, dar vopsite, pentru a primi o nouă dată de valabilitate. Un filmuleț a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x