Antena Căutare

Bautura, bat-o vina! Un angajat al Judecatoriei Botosani a adormit pe sinele de tramvai

Administreaza o intreaga judecatorie, dar poate sa dea circulatia tramvaielor peste cap in doar cateva minute. Un angajat al Judecatoriei Botosani s-a urcat beat crita la volan si a adormit in masina, fix pe mijlocul unei linii de tramvai din oras.

Dupa somnul din spatele volanului, administratorul Judecatoriei Botosani a ajuns la sectia de politie suficient de lucid incat sa nege tot. Abia dupa ce agentii l-au dus la spital pentru recoltarea probelor biologice barbatul a inteles ca nu are cum sa se ascunda de un dosar penal.

Alcoolemia, 1.49 la mie. Destul cat sa puna o mica armata de oameni la treaba. Cateva garnituri au stat la coada pana cand un agent a mutat autoturismul.

Reprezentantul judecatoriei s-a speriat cand s-a vazut inconjurat de politisti. Ca sa fie sigur ca ajunge in siguranta acasa, si-a chemat un prieten in ajutor.

Pentru fapta lui, barbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unei masini sub influenta bauturilor alcoolice.

Scenariu clasic in Suceava: Mai multe TIR-uri au ramas blocate pe E85, dupa un viscol puternic... Cum va arata si pe unde va trece noua autostrada a Romaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x