Antena Căutare

Caz șocant înainte de Anul Nou! Un bebeluș nou născut a fost găsit mort în tomberon! Dezvăluiri cutremurătoare ale celor care au găsit trupul neînsuflețit

Caz dramatic în județul Ilfov, unde trupul neînsuflețit al unei fetițe nou născut a fost găsit de angajații unei stații de sortare a deșeurilor din Dragomirești Vale, județul Ilfov.

Caz dramatic în județul Ilfov, unde trupul neînsuflețit al unei fetițe nou născut a fost găsit de angajații unei stații de sortare a deșeurilor din Dragomirești Vale, județul Ilfov. Cadavrul a fost aruncat de mama criminală într-un sac de gunoi și nu se știe dacă a fost aruncat mort sau a murit ulterior.
În timp ce aceștia făceau trierea deșeurilor, oamenii au identificat cadavrul unui bebeluș nou născut aflat într-un sac de plastic.
Oamenii au apelat imediat 112, însă din nefericire, copilașul a fost declarat mort. Cazul a fost preluat de procurorii din Ilfov, iar în urma necropsiei se va stabili dacă puiul de om a fost născut viu sau mort.
Dragoș Paraschiv, prim-procuror adjunct al Parchetului de lângă Tribunalul Ilfov a declarat pentru Mediafax că ,,Până la această oră au fost audiate mai multe persoane, câteva mame, dar şi şoferi de la staţia de sortare, pentru că bebeluşul a fost adus cu o maşină de gunoi, iar acum este foarte greu de stabilit de unde a fost adus. De asemenea, doar după necropsie se va stabili dacă bebeluşul a fost născut viu sau mort”

În prezent a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Sursa: Antena3

Revelion 2019. Tradiții și superstiții pentru noroc în dragoste. Ce să faci la 12 noaptea... La mulți ani, 2019. În peste 100 de limbi de pe glob cu Google Translate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x