Antena Căutare

Nevoiasi cu tupeu: Primesc ajutoare de la UE, dar le "cara" cu taxiul!

Sunt prea saraci ca sa-si cumpere mancare, dar isi permit sa duca acasa cu taxiul alimentele pe care le primesc de la Uniunea Europeana. Se intampla la Buzau, unde niste domni si doamne cu obrazul gros iau ajutoarele care ar trebui sa ajunga la nevoiasi.

Nu conteaza ce venituri realizezi, atunci cand ai atat tupeu. Poti cu usurinta sa-ti treci numele pe lista persoanelor indreptatite sa primeasca ajutoare sociale si apoi sa te bagi in fata batranilor care abia isi duc traiul de pe o zi pe alta.

Corect ar fi ca numai oamenii care in mod normal nu-si permit sa circule cu taxiul sa primeasca aceste ajutoare.

Mai exact, “pensionarii cu pensii pana in 400 de lei, somerii cu indemnizatii, deci cei care sunt cuprinsi acum in indemnizatie, cei cu venit minim garantat si persoanele cu handicap grav si accentuat”, explica Adrian Cristea, coordonatorul programului.

Aproape 71 de mii de buzoieni primesc ajutoare alimentare de la Uniunea europeana in acest an. Luna de luna acestia primesc cate 11 pachete de malai, orez si faina de grau, fata de sase cate primeau anul trecut.

ATENTIE! Copil care nu poate vorbi si nu stie cine e, gasit pe o strada din Floresti... Pe aici nu se trece! Un barbat din Gorj a blocat o cale ferata care trece pe proprietatea sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x