Live acum
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Bercea Mondialul, condamnat la ani grei de închisoare după ce ar fi încercat să ucidă un viceprimar! Fiul interlopului merge și el după gratii

Interlopul Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondialul, a fost condamnat la 13 ani și 272 de zile de închisoare cu executare pentru tentativă de omor. De asemenea, și fiul lui, Laurențiu Anghel, a fost condamnat la închisoare în același dosar. 

Interlopul Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondialul, a fost condamnat la 13 ani și 272 de zile de închisoare cu executare pentru tentativă de omor. De asemenea, și fiul lui, Laurențiu Anghel, a fost condamnat la închisoare în același dosar.

Bercea Mondialul a fost condamnat de magistrații Tribunalului OLT, însă decizia nu este definitivă și poate fi contestată în zece zile. În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, Bercea se va întoarce după gratii, judecătorii anulând liberarea condiţionată dispusă de Tribunalul Mehedinţi, anul trecut.

Citește și: Bercea Mondialu, acuzat de rude de tentativa de omor

Judecătorii olteni l-au găsit pe Sandu Anghel vinovat de tentativă la omor, în timp ce Laurenţiu Anghel a fost condamnat pentru tentativă la omor calificat. Aceștia l-ar fi înjunghiat pe fostul viceprimar al Slatinei, Valeiu Matei, în urmă cu zece ani.„La data de 22 ianuarie 2009, pe raza municipiului Slatina, pe fondul unui conflict spontan, generat de neînțelegeri asupra unui teren, inculpatul Anghel Sandu a lovit cu un cuţit şi cu corpuri dure o persoană, ce vânduse anterior terenul respectiv unui terț. În același context, persoana vătămată menționată anterior, precum și o alta, ce o însoțea, au fost lovite de inculpatul Anghel Laurențiu (fiul inculpatului Anghel Sandu) cu un autoturism la volanul căruia se afla, rulând cu mare viteză şi urmărind victimele. În urma altercației, ambele persoane au suferit leziuni traumatice care le-au pus viața în pericol, una dintre ele necesitând pentru vindecare 12-13 zile îngrijiri medicale, iar cealaltă 80-90 de zile”, se arată într-un comunicat al procurorilor, potrivit presei locale.

Citește și: VIDEO! Un martor care-l acuza pe Bercea Mondialu', amenitat cu moartea


Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, şi fiul său, Laurenţiu Anghel, au fost implicaţi în luna ianuarie 2009 într-un conflict cu fostul viceprimar al municipiului Slatina, Valeriu Matei, şi un prieten al acestuia, Adrian Văduva. În urma scandalului, Matei şi Văduva au fost la un pas de moarte.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro