Antena Căutare

Bogdan Cristea, profesorul de limba română care a ajutat zeci de mii de elevi din România, în mod gratuit, trece prin clipe grele

Bogdan Cristea, unul dintre cei mai apreciați profesori de limba română, care a ajutat în mod gratuit zeci de mii de copii din România, se confruntă cu grave probleme de sănătate.

profesor cu elevii in sala de clasa
Bogdan Cristea este dintre cei mai apreciați profesori de limba română din țară | sursa foto: Shutterstock

Zeci de mii de tineri din toată țara au găsit pe pagina de Facebook Prof Cristea teste rezolvate și explicate pentru bacalaureat sau Evaluarea Națională, dar și sinteze, exerciții și lecții predate pe înțelesul tuturor. În prezent, Bogdan Cristea se confruntă cu anumite probleme de sănătate și are nevoie de ajutor, la doar 36 de ani.

Profesorul de limba română Bogdan Cristea, cel care ajuta elevii din toată țară prin intermediul paginii sale de Facebook numită Prof Cristea, are confruntă cu probleme de sănătate

Prin intermediul paginii de Facebook numită „Prof Cristea”, profesorul de limba română Bogdan Cristea ajuta zeci de mii de elevi din toată țara, în mod gratuit, să se pregătească mai bine pentru examenele de bacalaureat și Evaluarea Națională. Pagina are peste 90 de mii de urmăritori și fiecare sfat oferit de acesta este extrem de apreciat.

Citește și: O profesoară a dezvăluit care sunt cadourile de Crăciun care nu sunt pe placul cadrelor didactice. Ce a mărturisit

În luna octombrie a acestui an, profesorul a publicat un mesaj prin care a anunțat că se confruntă cu niște probleme de sănătate care îl vor împiedica pentru o vreme să fie activ în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, chiar sora îndrăgitului a fost cea care a transmis un mesaj prin care a încurajat urmăritorii paginii să se roage pentru sănătatea cadrului didatic:

„Domnul profesor trece prin momente greu încercate de viață....si are nevoie de noi și rugăciunile noastre!”, a scris femeia.

Citește și: O profesoară concediată de școală a lăsat un mesaj neașteptat elevilor pe tablă. Mărturisirea citită de toți copiii a uimit

Zilele trecute, un alt mesaj a apărut pe pagina de Facebook, semn că profesorul Bogdan Cristea trece prin momente dificile și are nevoie de ajutor.

„Dragă comunitate,

În aceste momente sensibile și dificile avem rugămintea să ne adunam pentru a arăta sprijinul nostru unui membru de seamă al comunității noastre, Proful Cristea. Cu toții știm că Proful Cristea a fost o prezență remarcabilă și inspiratoare în rândul elevilor și al colegilor săi, dedicându-și viața educației și formării tinerilor.

Recent, Proful Cristea s-a confruntat cu o situație medicală gravă, din acest motiv nu poate comunica, nu poate răspunde mesajelor voastre. În aceste momente, vrem să facem tot posibilul pentru a-i oferi sprijinul de care are nevoie. Chiar dacă domnul profesor nu poate comunica, noi putem să-i transmitem gândurile și emoțiile noastre pozitive prin gesturi mici, cum ar fi asigurarea că nu-i lipsește nimic în spital.

Dacă doriți să contribuiți sau să oferiți sprijin în vreun fel, vă rugăm să vă alăturați acestei inițiative, fie de a trimite mesaje de încurajare sau de a oferi asistență în gestionarea detaliilor zilnice, orice gest, indiferent cât de mic, va conta enorm pentru Proful Cristea în această perioadă dificilă. Și în continuare, să ne rugăm pentru el. Oamenii pot face miracole.

Pentru cei care doresc să-l susțină material pe domnul profesor Bogdan Cristea pentru a putea achita costurilor tuturor investigațiilor necesare pentru salvarea vieții sale, inclusiv a transportului în străinătate și tratamentul de care va beneficia la clinica din Turcia, pot dona în următoarele conturi

IBAN: LT24 3250 0321 2284 2162

Cod BIC/SWIFT: REVOLT21

Beneficiar: Bogdan Cristea

IBAN: RO41 BREL 0005 5042 4190 0100

Beneficiar: Bogdan Cristea

Să ne unim forțele și să arătăm că suntem solidari cu un om care merită și trebuie să trăiască, să-l sprijinim în aceste momente dificile, așa cum a făcut și el cu fiecare dintre noi!

Cu recunoștință, vă mulțumim!”, este ultimul mesaj apărut pe pagina de Facebook a profesorului Cristea.

Mulți dintre urmăritorii paginii au transmis mesaje de încurajare și donații pentru profesorul Bogdan Cristea.

Cine sunt românii care pot beneficia de pensie din mai multe țări. Cât trebuie să muncească în străinătate... Rezultate Loto 18 ianuarie 2024. Numerele câștigătoare joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x