Antena Căutare

Bolnavii dependenti de dializa din Arad au fost internati pana se va indrepta vremea

Pe principiul paza buna trece primejdia rea, doctorii din Arad vor sa fie siguri ca le vor putea acorda bolnavilor dependenti de dializa ingrijirile de care au nevoie si ca oamenii nu vor ramane blocati in nameti. Astfel, pacientii care locuiesc la distanta mare de Arad au fost adusi cu ambulante si vor ramane cateva zile internati in spital. In felul acesta vor primi la timp tratamentul.

De teama viscolului, oamenii au acceptat imediat sa vina la spital. Trebuie sa faca tratament de trei ori pe saptamana, asa ca este mai sigur sa ramana internati.
Sunt si pacienti care au refuzat aceasta varianta, desi stiu ca este posibil sa nu mai poata ajunge la spital din cauza nametilor.

Cert este ca de ieri, ambulantele fac in continuu drumuri intre locuintele pacientilor si spitale. Aici se fac pregatiri speciale pentru ca trebuie sa faca fata numarului mare de persoane care vor fi internate.

“Avem locuri, avem paturi unde pot sa ramana si sa-si faca sedintele de dializa pe aceasta perioada nefavorabila meteorologic”, a declarat directorul adjunct al Spitalului Judetean Arad.

In judetul Arad s-a anuntat cod galben de ninsoare si viscol, din aceasta seara, pana maine dupa pranz.

Un barbat din Targu-Jiu a furat un portofel pierdut, s-a intalnit cu pagubitul, dar o camera de supraveghere l-a dat de ... Un baietel din Bacau este, de patru ani, copilul de suflet al medicilor si asistentelor care-l trateaza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x