Antena Căutare

BREAKING NEWS! Șoferul camionului morții, dosar cu 39 de acuzații de omor

Șoferului camionului din Essex, Maurice Robinson, în vârstă de 25 de ani,i-a fost întocmit dosar penal cu 39 de acuzații de ucidere din culpă și conspirație pentru trafic de persoane în cazul celor 39 de decese din camionul morții. Bărbatul se va prezenta luni la Curtea Magistrală.

"Acesta urmează să se prezinte luni la 28 octombrie la Curtea Magistratelor din Chelmsford, acuzat de decesul a 39 de persoane, conspirație pentru persoane aflate în trafic, conspirație pentru a ajuta la imigrația ilegală și spălarea de bani.”

Citește și: Camionul în care au fost găsiți 39 de morți făcea parte dintr-un convoi. Peste 100 de imigranți ar fi intrat în Marea Britanie

BREAKING NEWS! Șoferul camionului morții, dosar cu 39 de acuzații de omor

Cadavrele a opt femei și 31 de bărbați au fost găsite într-un camion frigorific într-un parc industrial din Grays. Victimele au murit de frig, temperatura din interiorul camionului fiind de -25 de grade celsius.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul camionului din Essex. Cine se află printre cele 39 de persoane care au murit în chinuri, la - 25 de grade C

Patru suspeciți a fost arestați în acest caz, iar poliția încearcă să identifice cele 39 de persoane.

Citește și: O femeie din Vietnam, printre imigranții găsiți morți în camionul din Essex. Mesajul sfâșietor trimis mamei: ”O să mor. Îmi pare rău!”

„Serviciul de urmărire a coroanei a autorizat Poliția Essex să acuze un bărbat în legătură cu investigarea deceselor a 39 de persoane ale căror cadavre au fost găsite miercuri în Grays”

Pete de sânge, găsite pe ușa containerului frigorific. Oamenii morți în camionul din Essex au încercat să scape până-n u... Servirea la restaurant este la fel de importantă ca mâncarea din meniu. Astăzi, ospătari din toată ţara s-au întrecut în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x