Antena Căutare

O femeie din Vietnam, printre imigranții găsiți morți în camionul din Essex. Mesajul sfâșietor trimis mamei: ”O să mor. Îmi pare rău!”

O femeie în vârstă de 26 de ani, din Vietnam, s-ar putea număra printre cei 39 de imigranți găsiți morți într-un camion din Essex, Marea Britanie. Se pare că înainte de a-și pierde viața, ea i-a transmis mamei sale mai multe mesaje sfâșietoare. 

Pham Thi Tra My, în vârstă de 26 de ani, încerca să intre în Marea Britanie miercuri, când i-a trimis mamei sale mai multe mesaje în care îi spunea că o iubește și că va muri.

Se schimbă tot în cazul ”camionului morții”! Cu ce s-ar ocupa, de fapt, șoferul care a transportat cele 39 de cadavre

În mesajele disperate pe care i le-a trimis în timp ce era în camionul frigorific, ea i-a scris mamei sale ”te iubesc mult”, ”îmi pare rău”.

Potrivit Telegraph.co.uk, familia ei nu mai știa nimic despre ea de când a cerut sprijinul unei organizații caritabile.

O reprezentantă a unei asociații din Hanoi a făcut publică o imagine cu tânăra pe rețelele sociale și a cerut sprijinul pentru oamenilor pentru a o găsi, existând, însă, riscul ca ea să se afle printre cei 39 de morți găsiți în camionul din Essex.

”Familia lui My solicită ajutorul. Nu se știe dacă se află printre imigranții decedați în camionul din Essex, însă familia ei n-a mai putut să ia legătura cu ea de pe 23 octombrie. ”, a scris aceasta pe Facebook.

Poliția din Essex a anunțat că toate cele 39 de victime sunt chinezi, însă nu se știe alte detalii despre aceștia.

Cele 39 de cadavre au început să fie scoase din „camionul morții”! Poliția a făcut dezvăluiri tulburătoare!

Alte două persoane au fost arestate în acest caz

Două persoane au fost arestate fiind suspectate de crimă și conspirație la trafic de persoane, după ce 39 de oameni au fost găsiți morți într-un tir frigorific în Essex, relatează BBC.

Un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de 38 de ani, din Warrington, Cheshire, au fost luați în custodia poliției după ce au fost emise mandate de arestare, a spus Poliția din Essex.

Detectivii încă îl audiază pe șoferul camionului, acesta fiind suspectat de crimă, potrivit HotNews.ro.

Victimele - 31 de bărbați și opt femei -erau cetățeni chinezi. Cadavrele au fost găsite, miercuri, într-o remorcă din parcul industrial Waterglade din zona Essex de lângă Londra. Șoferul tirului, un tânăr de 25 de ani din Irlanda de Nord, a fost arestat în aceeași zi în care au fost găsite cadavrele.

Premierul belgian în exerciţiu Charles Michel vrea să plece din funcţie la începutul lui noiembrie, pentru a prelua preş... Ei sunt soții arestați în cazul ”camionului groazei” din Marea Britanie. 39 de oameni au murit în chinuri, la - 25 de gr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x