Antena Căutare

Bucuresti: Luminitele de Craciun vor fi aprinse in… ajun de Mos Nicolae

Administratia bucuresteana a decis ca luminitele pentru sarbatorile de iarna sa fie aprinse in ajun de Mos Nicolae. In principal, cele din Bucharest Christmas Market, zona amenajata deasupra parcarii de la Universitate, acolo unde a fost montat si cel mai mare brad din Capitala

Bucuresti: Luminitele de Craciun vor fi aprinse in… ajun de Mos Nicolae
| hepta

Reprezentantii municipalitatii au declarat, pentru Mediafax, ca Targul de Craciun, din acest an, va fi deschis din 5 decembrie, in ajunul sarbatorii Sfantului Nicolae, pana in 3 ianuarie 2013, in spatiul amenajat deasupra parcarii subterane de la Universitate.

Tot atunci, la ora 19.00, vor fi aprinse si luminitele din Bucharest Christmas Market.

Concret, aproximativ 22 de kilometri de ornamente, care au 2,7 milioane de leduri, sunt pregatite pentru sarbatorile din acest an.

Bucharest Christmas Market are 65 de casute in care vor fi vandute produse traditionale de Craciun, vin fiert si alte obiecte specifice sarbatorilor de iarna.

In acest an, bradul de Craciun a fost montat in zona Bucharest Christmas Market, acesta fiind cel mai mare din Capitala, cu o inaltime de 15 metri.

Municipalitatea va deschide in aceasta iarna doua patinoare, unul in Parcul Cismigiu si celalalt pe lacul Moghioros.

Foto: Hepta

IWA Christmas Bazaar 2012 se va desfasura, duminica, la Romexpo... Tentativa de asasinat din Bucuresti: Politistii au realizat portretul-robot al unuia dintre criminali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x