Antena Căutare

Bunica Sofia a transmis un mesaj pentru cei care au umilit-o! Cuvintele ei sunt o lecție de viață

Bunica Sofia, bătrâna de 83 de ani dată afară de la grădiniţa în care făcea curăţenie pe motiv că mai avea o pensie, de un leu, le dă o lecţie celor care s-au jucat în ultimele zile cu soarta ei. Femeia refuză să fie reangajată, în ciuda demersurilor făcute chiar de ministrul Educaţiei.

batrana, sofia, gradinita, gorj

Bunica Sofia, bătrâna de 83 de ani dată afară de la grădiniţa în care făcea curăţenie pe motiv că era prea bătrână, le dă o lecţie celor care s-au jucat în ultimele zile cu soarta ei. Femeia refuză să fie reangajată, în ciuda demersurilor făcute chiar de ministrul Educaţiei.

Într-un interviu emoționant pentru Antena 3, bunica Sofia spune că gestul făcut de conducerea școlii de a-i pune sub nas preavizul de demisie, fără să o întrebe dacă vrea să plece, a fost unul urât, care a supărat-o.

„M-a pus în prima zi să iscălesc preavizul. Gata! Acasă la mine stau. De dus, nu mă mai duc. Doamna să-și găsească altă femeie, tănără, să facă servici.

N-a fost frumos. La patruzeci de ani ani de muncă...Toți m-au iubit și eu îi iubesc în continuare, pe toți copiii. Să le dea Dumnezeu sănătate!”, a spus bunica Sofia.

Cazul bunicii Sofia a ajuns să fie cunoscut până la vârful executivului. Ministrul Educației a cerut reangajarea ei și a anunțat că oficialii grădiniței vor fi sancționați pentru gestul ce a revoltat opinia publică.

În urmă cu o săptămână, povestea batrânei de 83 de ani care încă lucra ca femeie de serviciu la grădinița dintr-o localitate din Gorj a devenit virală. Deși toți o apreciau pentru puterea ei, directoarea instituției a decis să o dea afară deoarece e prea bătrână. Decizia a stârnit revoltă printre oameni, așa că reprezentanții Inspectoratuui Școlar Județean Gorj spun că vor să înceapă demersurile, astfel încât bătrăna să-și primească înapoi locul de muncă.

sursa: antena3.ro

A condus pe contrasens în Galați și a pus în pericol vieți! A fost filmat totul! Ce pedeapsă riscă șoferul inconștient -... Poluare cu particulele fine de praf provenite de la deşeurile miniere la Moldova Nouă, în judeţul Caraş-Severin...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x