Antena Căutare

Bunicul vindecat de Covid-19, care a dansat hore în curtea spitalului, își crește singur nepoata, de 14 ani. Doar ei au supraviețuit din casa în flăcări

O poveste emoţionantă stă în spatele imaginilor devenite virale cu un bunic care dansează de bucurie că s-a vindecat de coronavirus. Bătrânul a fost greu încercat de soartă, iar cel mai frumos dar al vieții este nepoata sa, fata de 14 ani, pe care a crescut-o singur, de când era doar un bebeluș.

În exclusivitate pentru Observator, bărbatul şi-a deschis sufletul, iar mărturiile sale pot oricând să fie aşternute într-o carte. Pentru că soarta l-a pus de multe ori la încercare. Acum se bucură că îşi poate strânge în braţe nepoata, pentru care este şi tată, şi mamă, şi bunic de când aceasta era un bebeluş.

Vezi AICI clipul viral! Un bătrân vindecat de coronavirus dansează hore și sârbe, în curtea spitalului din Gorj, la externare: "Covide, te-am învins!"

Dansul şi firea de luptător au fost pentru Teodor Popescu surse de putere în luna în care a luptat cu coronavirusul. Nu a trecut zi să nu facă o horă în spital. Vindecarea a fost sărbătorită tot în paşi de dans. Bărbatul spune că a simţit în fiecare zi ravagiile pe care virusul le face asupra sa. Însă, în final, l-a învins.

Bunicul Teodor își crește nepoata de când aceasta avea 12 zile

Şi nepoata pe care omul o creşte de când avea 12 zile a fost internată tot o lună în acelaşi spital. Tot cu coronavirus. Prin desen, eleva de clasa a VII-a i-a rugat pe medici să-i salveze bunicul.

A învins două tipuri de cancer, dar și coronavirusul. Un bunic de 75 de ani a uimit lumea: ”Am 14 nepoți. Nu m-am gândit nicio clipă că voi muri!”

Ambii au fost infectaţi chiar înainte de Paşte. Bărbatul crede că a luat virusul de pe banii schimbaţi la o casă de schimb valutar din Motru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Coronavirusul a fost a treia cumpănă pentru familie. Acum mai bine de 10 ani, bunicul şi nepoata au supravieţuit după ce casa le-a sărit în aer. Un an mai târziu, au scăpat teferi dintr-un accident feroviar.

După ce epidemia va trece, pensionarul vrea să revină la spitalul unde a fost tratat ca să i cunoască pe medicii care l-au salvat, să le vadă chipurile şi să le strîngă mâna. Nepoata lui vrea să facă o expoziţie cu desenele din spital, iar banii să-i doneze unităţii medicale.

Rupere de nori în București și ploaie cu gheață în mai multe zone ale țării. Vremea a oferit imagini apocaliptice! - VID... Coronavirus în România, 28 mai 2020. Live Update. Încă un val de decese în țara noastră! Bilanțul morților de Covid-19 c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x