Încă un județ ar putea intra în carantină! Sunt 17 focare active de coronavirus, inclusiv la Poliţie, în spitale și la ISU

Sunt 17 focare active de coronavirus în județul Buzău, inclusiv la Poliţie, la ISU, în spitale şi la Biblioteca Judeţeană, ceea ce ar putea să pune Buzău pe lista celor celor predispuse a intra în carantină.

Sunt 17 focare active de coronavirus în Buzău, inclusiv la Poliţie, în spitale și la ISU

news.ro

Conform reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică, judeţul Buzău înregistrează la această oră 17 focare active de coronavirus. Sunt zeci de cazuri în instituţii publice şi în cadrul unor societăţi, unele dintre ele cu un număr mare de angajaţi.

Cazuri de Covid-19 în Buzău la Poliție, la DSP, la Casa de Asigurări de Sănătate

La Direcţia de Sănătate Publică sunt 17 angajaţi care au infecţie cu noul coronavirus, la Centrul de Dializă au fost confirmate 11 persoane, în timp ce la Inspectoratul Judeţean de Poliţie sunt 11 poliţişti şi angajaţi din rândul personalului contractual care au COVID- 19.

Citește și: Stare de urgență din nou, în România? Nelu Tătaru, declarație de ultim moment: „O parte din vină o avem cu toții”

Coronavirusul a ajuns şi la Casa de Asigurări, unde sunt 4 angajaţi infectaţi, la ISU cu trei pompieri pozitivi la coronavirus, dar şi la Poliţia municipiului Buzău, unde trei persoane au COVID-19.

Trei cazuri noi sunt şi la Biblioteca Judeţeană din Buzău

De asemenea, coronavirusul a fost identificat si la patru societăţi comerciale şi la o farmacie. Cazuri de Covid 19 sunt şi în spitalele din judeţul Buzău.

Încă un județ ar putea intra în carantină! Sunt 17 focare active de coronavirus, inclusiv la Poliţie, în spitale și la ISU

*Focare de coronavirus în mai multe spitale din Buzău; Foto: digi24.ro

La secţia Ojasca sunt 13 persoane confirmate pozitiv, în secţia neurologie a spitalului Săpoca sunt 4 angajaţi infectaţi, la Spitalul Judeţean, în secţia de Oncologie sunt 3 cazuri, în timp ce la Spitalul CFR sunt 5 asistente internate în spital cu infecţie cu coronavirus.

Măsuri recomandate de Direcția de Sănătate Publică la nivel de județ

În toate aceste cazuri, Direcţia de Sănătate Publică a recomandat o serie de măsuri, precum: internarea persoanelor confirmate Covid-19, testarea contacţilor simptomatici, izolarea la domiciliu, împreună cu ceilalţi membri ai familiei care locuiesc la aceeaşi adresă, timp de 14 zile, aplicarea procedurilor de curăţenie şi dezinfecţie terminală, intensificarea măsurilor de curăţenie şi dezinfecţie continue, respectarea măsurilor pentru prevenirea şi limitarea răspândirii coronavirusului.

Citește și:

Încă un simptom al infectării cu noul coronavirus, descoperit! Pacienți: „COVID-19 ne-a răpit și frumusețea!”

Judeţul Buzău înregistrează vineri 33 de cazuri noi de coronavirus, cu un total de 1099 de bolnavi de la debutul pandemiei şi 30 de persoane decedate

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri