Antena Căutare

Stare de urgență din nou, în România? Nelu Tătaru, declarație de ultim moment: „O parte din vină o avem cu toții”

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, joi seară, că este posibilă revenirea la starea de urgență în România, dacă „unii dintre noi vor, cu tot dinadinsul”, să se întâmple acest lucru.

Stare de urgență din nou, în România? Nelu Tătaru, declarație de ultim moment: „O parte din vină o avem cu toții”
Stare de urgență din nou, în România? Nelu Tătaru, declarație de ultim moment: „Dacă unii dintre noi vor, vom ajunge”

Nelu Tătaru consideră că România trece printr-un alt episod al epidemiei de coronavirus pe care nu și l-a dorit nimeni, iar „o parte din vină o avem cu toții”.

„Carantina o să o putem da la diverse localități când întrunesc niște criterii și avem o transmitere comunitară accentuată. Deocamdată, nu cred că ajungem la starea de urgență, dar dacă unii dintre noi vor încerca și vor vrea cu tot dinadinsul, vom ajunge la acea stare de urgență!

Mulți dintre noi trebuie să respecte niște reguli, altfel vom ajunge la suprapopularea sistemului medical și la acele imagini din Italia și Spania”, a spus Nelu Tătaru, joi seară, la Antena 3.

Nelu Tătaru: Deși ar fi posibilă și revenirea la starea de urgență, situația nu este scăpată de sub control

Totuși, Nelu Tătaru consideră că situația nu este scăpată de sub control și încă mai sunt șanse ca în două-trei săptămâni curba infectărilor să se stabilizeze și apoi să înceapă să coboare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Încă un simptom al infectării cu noul coronavirus, descoperit! Pacienți: „COVID-19 ne-a răpit și frumusețea!”

Nelu Tătaru a îndemnat românii să aprecieze ce s-a întâmplat în primele patru luni ale epidemiei de coronavirus, în România și să facă un efort pentru reducerea numărului de noi infectări.

Bill Gates, previziune cumplită, despre pandemia de coronavirus! Când crede că se vor deschide, de fapt, școlile. „S-a greșit mult! Ne va costa!”

„Am trecut mai ușor decât alții într-o primă etapă și poate plătim succesul nostru, alții crezând că n-a fost nimic. A venit un moment în care toți ar trebui să ne întoarcem și să apreciem ce-a fost în primele patru luni, munca unui corp medical, și să facem cu toții un efort, poate să revenim, în două săptămâni sau trei săptămâni, când se va consuma acest moment al bolii pentru cei care au în acest moment infecția, pe o pantă care să ne stabilizeze și apoi să meargă descendent”, a încheiat ministrul.

Bătaie cu săbii şi pistoale în plină stradă, în Chiajna. Doi bărbaţi au ajuns la spital, iar o maşină a fost distrusă... Cele mai bune imagini cu planeta Marte, așa cum nu ai mai văzut vreodată! Fotografiile arată cel mai bine modul în care ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x