Căutare Live

Călătorești cu Ryanair? Iată câte bagaje de mână ai voie să îți iei

Ryanair este o companie aeriană irlandeză de tip low-cost, foarte populară și la noi. În timp, numărul zborurilor a crescut, fiind preferată de europeni datorită biletelor de avion care ajungeau și la prețul de 10 euro. Această situație a creat probleme în privința managementului bagajului de mână, prin urmare în acest an compania și-a schimbat politica.

Ryanair este o companie aeriană irlandeză de tip low-cost, foarte populară și la noi. În timp, numărul zborurilor a crescut, fiind preferată de europeni datorită biletelor de avion care ajungeau și la prețul de 10 euro. Această situație a creat probleme în privința managementului bagajului de mână, prin urmare în acest an compania și-a schimbat politica.

Începând cu luna ianuarie 2018, Ryanair și-a schimbat politica bagajelor. Poți lua doar 1 bagaj de dimensiuni mici la bord dacă nu achiziționezi Prioritate și 2 bagaje de mână.

Există 3 pachete oferite de compania Ryanair.

Greutatea admisă pentru bagajele înregistrate a crescut de la 15kg la 20kg pentru toate bagajele.Tarifele standard pentru bagaje au fost reduse de la 35€/£ la 25€/£ pentru acest bagaj de 20kg

Doar Clienţii cu Prioritate (incluzând Plus, Flexi Plus & Family Plus) vor putea să transporte 2 bagaje de mână în aeronavă* din 15 ianuarie 2018

Toţi ceilalţi clienţi (fără Prioritate) vor putea să-şi transporte în cabină doar un bagaj mic de mână, în timp ce al doilea bagaj (mai mare) va fi trimis la cala de bagaje (gratuit) la poarta de îmbarcare. din 15 ianuarie 2018.

„Le reamintim clienţilor că de luni (15 ianuarie 2018), doar clienţilor cu prioritate li se va permite transportarea a două bagaje de mână în aeronavă. Tuturor celorlalţi clienţi li se va permite transportarea, la bord, a unui bagaj mic de mână, în timp ce al doilea bagaj (mai mare) cu role va fi pus în spaţiul de bagaje (în mod gratuit) la poarta de îmbarcare”, a declarat Kenny Jacobs, directorul de marketing Ryanair.

Ryanair are 71 de baze și 729 rute în Europa. Flota este formată din 335 avioane și 262 care urmează să se alăture în următorii 5 ani. În anul 2015, compania a transportat 91 de milioane de pasageri, față de 81 de milioane în anul 2014, potrivit Wikipedia.

În anul 2014, compania a transportat aproximativ 200.000 de pasageri spre și dinspre România.

Foto: Pixabay

Sfinții 40 de Mucenici. De ce se beau 44 de pahare cu vin, pe 9 martie... Adio, pungi de plastic! Ce lege intră în vigoare începând cu 1 iulie. Camera Deputaţilor a decis...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri