Antena Căutare

Situație macabră în mai multe cimitire din România: Se înmormântează doi oameni într-o singură groapă

E criză şi de locuri de veci în România. Tot mai multe oraşe din ţară sunt în situaţia de a face noi şi noi investiţii. în cimitire. Ba chiar, sunt localităţi unde această criză a dus la decizii cel puţin ciudate: înmormântarea a doi oameni într-o singură groapă.

E criză şi de locuri de veci în România. Tot mai multe oraşe din ţară sunt în situaţia de a face noi şi noi investiţii în cimitire. Ba chiar, sunt localităţi unde această criză a dus la decizii cel puţin ciudate: înmormântarea a doi oameni într-o singură groapă. Se întâmplă în Botoşani, acolo unde sunt doar două cimitire şi acelea, deja pline.

Niciun loc din cimitir nu mai e de veci, decât cu numele. În Botoşani, administraţia cimitirelor a identificat deja câteva sute de gropi în care s-ar putea înhuma un al doilea mort.

Decizia a fost luată de autoritățile locale. "Am dispus să se facă o inventariere a acestor locuri de veci care nu sunt sub contract cu noi sau care nu mai au aparţinător", susține primarul Botoșaniului.

Oamenii nu prea înţeleg cum vine asta, dar se supun, căci este decizie de la Consiliu.

O extindere pe vreo şapte hectare, care ar costa câteva sute de mii de lei. Dar banii ar fi repede scoşi chiar din concesionarea locurilor de veci. Pentru 40 de ani, taxa este de 600 de lei.

Călătorești cu Ryanair? Iată câte bagaje de mână ai voie să îți iei... Schimbare majoră pentru orele de religie! Ministerul Educaţiei a dat dreptate Bisericii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x