Antena Căutare

Calculator vârstă pensionare la termen și anticipată. Vezi când te poți pensiona!

Modificările din noua lege a pensiilor i-au bulversat pe mulți. Vârsta de pensionare este un subiect intens dezbătut în spațiul public. Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP) a venit în sprijinul celor cu nelămuriri și a lansat o aplicație ce poate calcula vârsta de pensionare la termen și anticipată.

Modificările din noua lege a pensiilor i-au bulversat pe mulți. Vârsta de pensionare este un subiect intens dezbătut în spațiul public. Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP) a venit în sprijinul celor cu nelămuriri și a lansat o aplicație ce poate calcula vârsta de pensionare la termen și anticipată.

Toși cei care doresc să afle sau să verifice anul și luna în care pot depune cerere de pensionare, dar și la ce vârstă se pot pensiona anticipat, o pot face foarte simplu și rapid.

Aplicația CNPP, prin care îţi poţi afla online vârsta de pensionare la termen și anticipată, în funcție de data nașterii, este disponibilă pe site-ul instituției: cnpp.ro

Spitalele sunt FOCARE DE INFECȚII pentru pacienți. Statisticile arată adevărul crunt... Trafic BLOCAT pe DN1! A avut loc un grav accident de circulație: o mașină a SPULBERAT separatoarele de sensuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x