Antena Căutare

Calendar ortodox 24 martie. Sfântul care face minuni în ajun de Buna Vestire

Pe 24 martie, in ajun de Buna Vestire, crestinii il praznuiesc pe Sfantul Cuvios Artemon, doctorul sufletelor si al trupurilor. Femeile se pregatesc de Buna Vestire, praznuita duminica, 25 martie 2018.

Calendar ortodox 24 martie. Sâmbătă, în ajun de Buna Vestire, credincioșii îl prăznuiesc pe sfântul Artemon, episcopul Seleuciei din Pisidia. Este un sfânt important al Bisericii Ortodoxe, iată de ce!

Calendar ortodox 24 martie. Cuviosul Artemon, făcătorul de minuni

Potrivit calendarortodox.ro, cuviosul părinte Artemon s-a născut şi a crescut în ţinutul Seleuciei şi anume în cetatea cu acelaşi nume. Minunile pe care le-a săvârșit îi vizează pe cei bolnavi, săraci, orfani, văduve și copii. Este cunoscut drept doctor al sufletelor și al trupurilor. În felul acesta bine petrecând şi-a săvârşit viaţa în adânci bătrâneţi.

Calendar ortodox 24 martie. În ajun de Buna Vestire, femeile trebuie să-și finalizeze treburile casnice, să se pregătescă cum cere tradiția pentru cea mai veche Sărbătoare a Maicii Domnului, zi cunoscută popular drept Ziua Cucului. Buna Vestire este prăznuită în calendarul ortodox și cel catolic pe 25 martie. Anul acesta, Buna Vestire pică duminică, 25 martie, 2018.

24 MARTIE - Ziua Mondială de Luptă împotriva Tuberculozei. Semnele TBC-ului... Vești excelente! Când nimeni nu mai credea, primăvara se întoarce. Vom avea, în sfârșit, căldură!...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Parteneri
Jeleu de zmeură. Gem de zmeură fără semințe, perfect pentru prăjituri
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x