Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Când s-ar putea deschide mall-urile! Ministrul Economiei a făcut anunțul: „Vrem să aducem viața la normalitate mai repede”

Autoritățile vorbesc deja despre următorul val de relaxare. Ministrul Economiei a anunțat data la care, cel mai probabil, se vor redeschide mall-urile și magazinele mari.

Când s-ar putea deschide mall-urile! Ministrul Economiei a făcut anunțul: „Vrem să aducem viața la normalitate mai repede”

Profimedia

Mall-urile și magazinele mari s-ar putea redeschide de pe data de 15 iunie - în mai puțin de două săptămâni. Anunțul a fost făcut chiar de ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Acesta a declarat că va avea o întâlnire, marți, cu reprezentanţii mall-urilor pentru a discuta despre redeschiderea „magazinelor mari”.

„Mâine (n.r. - marți), la ora 15:00, am o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor, cu reprezentanții care închiriază aceste spații comerciale. Mi s-ar părea normal că dacă relaxăm, și lucrurile merg bine, să putem ca la finalul acestor două săptămâni, să deschidem magazinele mari.

Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă. Dacă lucrurile merg bine vrem să aducem viața la normalitate mai repede”, a declarat Virgil Popescu, ministrul Economiei.

Chinezii au recunoscut, în sfârșit! COVID-19 n-a avut nicio legătură cu piața din Wuhan: „Este cel mai eficient bio-terorist”

Cu puțin timp înainte de „relaxarea de a 1 iunie”, Raed Arafat spunea, despre deschiderea mall-urilor:

„Greu de spus dacă de pe 15 iunie. Nu vreau să anticipez până nu discutăm complet în comisie și nu vreau să-mi asum eu niște lucruri care trebuie discutate cu colegii.”

Medicul Virgil Musta, concluzii alarmante după trei luni de COVID-19. Decesele ce ar fi putut fi evitate: „Trebuie să avem grijă de la vârste fragede!”

Câte cazuri de coronavirus sunt, în acest moment, în România

Până în acest moment, pe teritoriul României, au fost confirmate 19.398 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.426 au fost declarate vindecate și externate.

La ATI, în acest moment, sunt internați 159 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.424 de persoane. Alte 90.292 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Recomandari