Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Când se vor deschide restaurantele, în România. La ce concluzie s-a ajuns, în urma unor discuții la Guvern

Restaurantele nu se deschid, deocamdată, în România, este concluzia discuțiilor de la Guvern ce au avut loc între premierul Ludovic Orban și reprezentanții industriei. Singura asigurare primită este că restaurantele se vor deschide în interior când va scădea numărul de infectări.

Când se vor deschide restaurantele, în România. La ce concluzie s-a ajuns, în urma unor discuții la Guvern

Hepta

Declarația a fost făcută de către liderul HORA, Daniel Mischie. În acest context, el a făcut un apel către operatorii economici și către populație să respecte regulile impuse de guvern.

Daniel Mischie: Cei din HoReCa în curând vor pune lacătul pe ușă

Daniel Mischie a atras atenția asupra situației critice în care se află industria ospitalității în urma acestor restricții.

Două noi simptome ale infecției cu coronavirus, descoperite! Medicii ORL, în alertă! „Este nevoie urgent de acțiune!”

„Cei din HoReCa în curând vor pune lacătul pe ușă. Din calculele noastre, HoReCa reprezintă 5,1% din PIB, deci nu poate fi vorba de relansare fără această industrie.

Am prezentat măsurile luate de alte țări europene unde restaurantele sunt deschise. Premierul trebuie să ia o măsură pentru redeschiderea restaurantelor”, a spus liderul HORA după discuțiile de la Guvern, potrivit digi24.ro.

Epidemiolog de la OMS, care a ajutat la eradicarea variolei, previziune sumbră despre coronavirus! „Trebuie să ne așteptăm să mai dureze atât!”​

„Industria de HoReCa e aproape de ATI, toate rezervele și disponibilitățile operatorilor economici au ajuns la sfârșit, nu mai avem resurse pentru a susține această industrie.

Premierul nu este dispus la discuție pentru deschiderea restaurantelor și-a prezentat disponibilitatea de a relua discuția când va scădea numărul de infectări.

Facem apel către toți operatorii din industrie și către clienți să respecte regulile impuse de Guvern!", a adăgat el.

Recomandari