Epidemiolog de la OMS, care a ajutat la eradicarea variolei, previziune sumbră despre coronavirus! „Trebuie să ne așteptăm să mai dureze atât!”

Un medic epidemiolog care a fost angajat al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și a ajutat la eradicarea variolei a făcut o previziune sumbră. Expertul este de părere că lupta cu pandemia de coronavirus se va desfășura cel puțin încă patru ani, deoarece virusul se mută dintr-un centru în altul.

Epidemiolog de la OMS, care a ajutat la eradicarea variolei, previziune sumbră despre coronavirus! „Trebuie să ne așteptăm să mai dureze atât!”

Doctorul Larry Brilliant, epidemiolog în California, a mai spus, pentru USA Today, că următorii câțiva ani nu vor fi doar „negru”, deoarece vor apărea și vaccinuri eficiente.

„Ne vom mai multa cu noul coronavirus și în următorii patru ani. Dar nu va fi așa cum este acum. Va fi la fel ca programul de eradicare a variolei. Ne așteaptă vremuri grele”, a spus doctorul Larry Brilliant.

Două noi simptome ale infecției cu coronavirus, descoperite! Medicii ORL, în alertă! „Este nevoie urgent de acțiune!”

Medicul, care a făcut parte din echipa OMS care a lucrat pentru eradicarea variolei în anii 1970, face parte acum din Consiliul pentru Oprirea Pandemiilor.

Alertă în rândul medicilor! Ce boli poate provoca Covid-19, pe termen lung! „Simptomele apar la peste două luni de la infectarea cu noul coronavirus”

Doctorul a precizat și că este posibil ca Statele Unite ale Americi să exoerimenteze o creștere substantial a numărului morților și cazurilor de îmbolnăvire.

Potrivit expertului, între provocările viitoare, în lupta cu noul coronavirus, se numără zile de sărbătoare ca Ziua Muncii, deschiderea școlilor, alegerile, precum și sezonul de gripă.

Ultimele știri