Căutare Live

Când se redeschid terasele din Capitală și care vor fi condițiile de intrare: "Dacă ai temperatură mare sau nu porți mască nu vei fi primit!"

Reprezentanții teraselor vor avea săptămâna aceasta negocieri cu oficialii Guvernului, pentru a stabili redeschiderea acestor unități. Cei din industria Horeca au făcut chiar un plan pentru redeschidere, urmând ca pe data de 5 mai să fie înaintat către ministrul Finanțelor.

Ce cuprinde planul de redeschidere a restaurantelor?

"Asocieția proprietarilor de restaurante din România aufăcut o propunere către reprezentanții Guvernului prin care propune trei pași pentru deschiderea restaurantelor cu principalul pe terase. În prima fază dorim ca pe data de 15 mai să se poată redeschide. Pentru această primă perioadă ne propunem o distanțare socială, măsuri de securitate sanitară în locații, precum și o rearanjare în locații", spune presedintele patronatului Horeca, domnul Mischie.

Șervețele dezinfectante, cât de eficiente sunt în eliminarea microbilor? Greșelile pe care le faci în mod constant îți pot dăuna

"Pasul doi vrem să fie legat de interiorul restaurantelor. Practic să fie redeschise terasele în întregime și restaurantele, tot cu respectarea anumitor condiții stricte în principal având prioritate regulile sanitare", continuă acesta.

Care vor fi măsurile impuse în restaurantele din Centrul Capitalei?

Un medic a „căzut” de la fereastra spitalului în care lucra! Ce postase pe internet, cu câteva minute înainte: „Sunt fapte reale! Ce să facem?!”

"Dorim în acest sens ca fiecare locație să fie dotată cu sisteme de detectare a temperaturii angajaților și clienților. Asta înseamnă că practic, la intrarea în fiecare locație clientul va fi monitorizat din punct de vedere al temperaturii. Dacă temperatura clientului este incorectă, practic, în acel moment nu i se va permite accesul în locația respectivă", spune presedintele patronatului Horeca.

„Virusul SARS-CoV-2 corespunde definiției unei arme biologice”. Pandemia de coronavirus: o eroare sau act criminal?

"Dorim ca purtarea măștilor până clientul respectiv se așază la masă să fie purtată obligatoriu, inclusiv cei care circulă în interiorul locației, angajați sau clienți vor fi obligați să poarte mască. Totodată, obiectele din restaurant, începând cu mesele, vpor fi sanitarizate conform condițiilor impuse de Direcția de Sănătate Publică", spune presedintele patronatului Horeca, domnul Mischie

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Buzău: 12 pacienţi infectaţi cu coronavirus din cartierul Poştă, plasat în carantină, transportaţi la Spitalul Municipal...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri