Antena Căutare

Când se redeschid terasele din Capitală și care vor fi condițiile de intrare: "Dacă ai temperatură mare sau nu porți mască nu vei fi primit!"

Reprezentanții teraselor vor avea săptămâna aceasta negocieri cu oficialii Guvernului, pentru a stabili redeschiderea acestor unități. Cei din industria Horeca au făcut chiar un plan pentru redeschidere, urmând ca pe data de 5 mai să fie înaintat către ministrul Finanțelor.

Ce cuprinde planul de redeschidere a restaurantelor?

"Asocieția proprietarilor de restaurante din România aufăcut o propunere către reprezentanții Guvernului prin care propune trei pași pentru deschiderea restaurantelor cu principalul pe terase. În prima fază dorim ca pe data de 15 mai să se poată redeschide. Pentru această primă perioadă ne propunem o distanțare socială, măsuri de securitate sanitară în locații, precum și o rearanjare în locații", spune presedintele patronatului Horeca, domnul Mischie.

Șervețele dezinfectante, cât de eficiente sunt în eliminarea microbilor? Greșelile pe care le faci în mod constant îți pot dăuna

"Pasul doi vrem să fie legat de interiorul restaurantelor. Practic să fie redeschise terasele în întregime și restaurantele, tot cu respectarea anumitor condiții stricte în principal având prioritate regulile sanitare", continuă acesta.

Care vor fi măsurile impuse în restaurantele din Centrul Capitalei?

Un medic a „căzut” de la fereastra spitalului în care lucra! Ce postase pe internet, cu câteva minute înainte: „Sunt fapte reale! Ce să facem?!”

"Dorim în acest sens ca fiecare locație să fie dotată cu sisteme de detectare a temperaturii angajaților și clienților. Asta înseamnă că practic, la intrarea în fiecare locație clientul va fi monitorizat din punct de vedere al temperaturii. Dacă temperatura clientului este incorectă, practic, în acel moment nu i se va permite accesul în locația respectivă", spune presedintele patronatului Horeca.

„Virusul SARS-CoV-2 corespunde definiției unei arme biologice”. Pandemia de coronavirus: o eroare sau act criminal?

"Dorim ca purtarea măștilor până clientul respectiv se așază la masă să fie purtată obligatoriu, inclusiv cei care circulă în interiorul locației, angajați sau clienți vor fi obligați să poarte mască. Totodată, obiectele din restaurant, începând cu mesele, vpor fi sanitarizate conform condițiilor impuse de Direcția de Sănătate Publică", spune presedintele patronatului Horeca, domnul Mischie

Neamţ: Un adăpost de animale s-a prăbuşit peste un bărbat şi 20 de vite/ Pompierii au fost chemaţi să intervină... Important! Cum și când trebuie să purtăm măștile de protecție? Cât de des trebuie schimbate? Informații complete, de la ...
Mini Paris Brest cu căpșuni, mici bijuterii culinare pentru deliciul celor dragi
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi persoanele iubite în materie de desert, îți oferim...
Horoscopul zilei de 9 februarie 2023. Racii sunt presați de timp. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 februarie 2023 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să se bazeze mai...
Parteneri
3 zodii care au șansa să-și găsească sufletul pereche în prima jumătate a lunii februarie. Ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x