Antena Căutare

Un medic a „căzut” de la fereastra spitalului în care lucra! Ce postase pe internet, cu câteva minute înainte: „Sunt fapte reale! Ce să facem?!”

Obligat să lucreze, în ciuda faptului că fusese depistat cu noul coronavirus, un medic și-a strigat indignarea într-o postare video, pe o rețea socială. „Sunt bolnav, lucrez în continuare și nu am primit niciun echipament special. Sunt un pericol pentru pacienții pe care ar trebui s îi tratez”. Câteva minute mai târziu, bărbatul a căzut de la fereastra spitalului. Este al trei lea caz de acest fel, tras, parcă, la indigo.

Un medic a „căzut” de la fereastra spitalului în care lucra! Ce postase pe internet, cu câteva minute înainte: „Sunt fapte reale! Ce să facem?!”
Un medic a „căzut” de la fereastra spitalului în care lucra! Ce postase pe internet, cu câteva minute înainte de incident

Trei cazuri șocante, trase la indigo, în spitalele din Rusia. În plină pandemie, medicii sunt depășiți de numărul pacienților. Cadrele medicale sunt expuse infectării, din pricina lipsei echipamentelor de protecție, dar pericolul cel mai mare pare să fie dezvăluirea condițiilor de muncă.

Un medic în vârstă de 37 de ani, Alexander Șulepov, se luptă pentru viață. Infectat cu noul coronavirus, a fost obligat să meargă în continuare la serviciu.

Revoltat, Șulepov a postat pe internet un video în care dezvăluie lipsa echipamentelor de protecție din spitalul în care lucrează și faptul că toți angajații depistați cu COVID-19 sunt forțați să muncească în continuare.

Citește și:

Un cartier întreg, în carantină! Cum a reușit un buzoian să bage în izolare peste 2.000 de oameni: „Este prima oară, de la începutul pandemiei, când s-a întâmplat așa ceva”

Sâmbătă, medicul a căzut de la etajul al doilea al spitalului Novousmanskaya, din orașul Voronej.

Shulepov s-a filmat alături de un coleg, paramedicul Alexander Kosyakin, care fusese chemat la secţia de poliţie în ziua precedentă accidentului, sub acuzaţia răspândirii de ştiri false.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De pe patul de spital, Șulepov a realizat un al doilea videoclip pentru a retracta afirmaţiile făcute, însă există suspiciuni că ar fi fost presat să își retragă acuzațiile. Şefii spitalului au susţinut că afirmaţiile lui Şulepov nu sunt adevărate.

Din nefericire, starea bărbatului s-a agravat.

Citește și:

Focar de infecție, la Dej, după o întâlnire religioasă clandestină. 50 de oameni, depistați cu noul coronavirus, în doar două zile

Alte două doctorițe, moarte în condiții similare

În ultimele săptămâni, două doctoriţe din Rusia au murit după ce au căzut de la ferestrele spitalului, după ce le-au reproşat superiorilor lipsa echipamentelor de protecţie pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu coronavirus.

Natalya Lebedeva, 48 de ani, a decedat după ce a căzut de la etajul 6 al unui spital din Moscova. Yelena Nepomnyashchaya, 47 de ani, mamă a doi copii, a murit după ce a căzut de la mare înălţime pe fereastra spitalului din Krasnoyarsk.

Citește și:

Veste excelentă! A apărut testul ce îți spune dacă ai fost infectat cu noul coronavirus: „Garantat, 100%! Nu există rezultate false!”

Val de îmbolnăviri în Rusia

Potrivit CNN, numărul total de cazuri din Rusia a ajuns la 134.687 de cazuri. E al şaptelea cel mai mare număr de cazuri din lume în acest moment.

Inclusiv prim-ministrul Mikhail Mishustin se află printre cei infectaţi.

Moscova este cel mai afectat oraş. În total, Rusia numără 1.280 de decese. Autorităţile raportează că 50% dintre aceste cazuri au fost asimptomatice. Conform Ministerului Apărării sunt în acest moment mai multe focare în unităţile militare ruseşti.

China înregistrează trei noi contaminări ”importate” cu covid-19, 82.880 de la începutul epidemiei... Franţa nu plasează în carantină călătorii care vin din UE, spaţiul Schengen şi Marea Britanie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x