Antena Căutare

Când va reveni România la normalitate! Estimările lui Nelu Tătaru. „Ca să ajungem acolo, trebuie să respectăm niște reguli”

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a dezvăluit când va reveni România la normalitate, după estimările lui, cu condiția ca românii să respecte câteva reguli.

Când va reveni România la normalitate! Estimările lui Nelu Tătaru. „Ca să ajungem acolo, trebuie să respectăm niște reguli”
Când va reveni România la normalitate! Estimările lui Nelu Tătaru. „Ca să ajungem acolo, trebuie să respectăm niște reguli”

Nelu Tătaru a atras atenția că românii pot spera la o viață „cvasinormală” și că vor trebui să se obișnuiască cu persistența noului coronavirus timp de un an sau doi.

„La sfârşitul lunii iulie, începutul lunii august trebuie să ne aşteptăm la o viaţă cvasinormală. Spun cvasinormală în contextul în care va trebui să ne obişnuim cu persistenţa acestui virus un an sau doi, cu transmiteri subliminale, cu uşoare valuri cum le vedem la gripa sezonieră. Dar, ca să ajungem la acest lucru, trebuie să respectăm nişte reguli", a adăugat Tătaru.

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a precizat că spitalele COVID sunt, în continuare, necesare.

„Evoluţia din aceste spitale COVID ne arată că sunt în continuare necesare, mai ales în anumite zone unde avem focare în desfăşurare sau avem un număr crescut de cazuri. Suntem într-o perioadă pandemică, suntem într-o perioadă în care avem un necesar de paturi pentru patologia COVID, dar să nu uităm nici de cei din patologia non-COVID”, a afirmat ministrul Sănătăţii.

Citește și: „Se poate muri și la 30-35 de ani” Ministrul Sănătății, dezvăluiri șocante. Când vom avea parte de noi măsuri de relaxare

Nelu Tătaru a adăugat că atunci când s-a vorbit despre relaxare, în România, s-a perceput ca o adevărată libertate.

Citește și: Lista organelor pe care le atacă COVID-19, dezvăluită de specialiști! Cum poate face ravagii în organism. „NU este doar un virus respirator”

„Când s-a vorbit de relaxare, s-a perceput ca o adevărată libertate. În timp, după primele două săptămâni, au apărut şi voci care îndemnau la nesupunere. Ne-am adaptat şi la acest moment, gestionând tot ce înseamnă Sărbătorile Pascale, 1 Mai, weekend-urile prelungite, inclusiv de Rusalii, dar atitudinea a rămas aceeaşi a celor care contestă acest lucru, dar gestionăm şi aceste lucruri”, a mai declarat Nelu Tătaru.

De la 1 iulie cresc prețurile de pe litoral! Cât de mulți bani vor scoate românii din buzunare... România apasă pe trăgaci în fața animalelor, Franța plătește bani grei pentru salvarea lor. Cine ucide animalele, înfund...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x