Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Vești bune pentru români: Pe 15 mai vom putea ieși din casă! Anunțul făcut de Alexandru Rafila: ”După această dată vor fi reduse măsurile!”

Alexandru Rafila, președintele Societății de Microbiologie, susține că măsurile impuse de starea de urgență ar putea fi relaxate după data de 15 mai. 

Când vor fi relaxate măsurile impuse de starea de urgență. Anunțul făcut de Alexandru Rafila: ”După această dată vor fi reduse!”

Astfel, în cadrul unui interviu, acesta le-a dat o veste bună românilor preocupați de criza generată de pandemia de coronavirus.

„Eu cred că după dată de 15 mai va fi o reducere a măsurilor legate de distanţarea socială, dar multe dintre elemente vor fi păstrate pentru mai mult timp în vigoare”, a declarat reprezentantul României la OMS, dr. Alexandru Rafila, potrivit Antena 3.

Ultima oră! Încă 278 de persoane cu COVID-19 în România! 2.738 de cazuri de coronavirus, în total! 94 de morți!

Coronavirus în România, cifre oficiale

Până astăzi, 2 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 2.738 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 267 au fost declarate vindecate și externate din unități spitalicești: 91 la București, 58 la Timiș, 28 la Iași, 23 la Caraș-Severin, 20 la Prahova, 13 la Constanța, 8 la Dolj, 8 la Cluj, 5 la Brașov, 5 la Galați, 2 la Bihor, 2 Argeș, 1 la Brăila, 1 la Mureș, 1 la Neamț, 1 la Alba.

Totodată, până acum, 94 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna și Mureș, au decedat.

Criza sanitară declanșată de coronavirus face ravagii în România. Aproape un milion de români au rămas fără loc de muncă

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 278 noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 78 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 15.407 de persoane. Alte 114.699 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Recomandari