Antena Căutare

Restaurantele, deschise la 1 iunie. Când vor putea merge românii la plajă? Criteriile stricte pe care urmează să le anunțe oficialii, pentru repornirea turismului

Vin semnale cu privire la reluarea activităților în turism, după expirarea stării de urgență pe teritoriul României. Terasele și plajele ar putea fi redeschise progresiv de pe 16 mai, dar cu anumite restricții și condiții.

Vin semnale cu privire la reluarea activităților în turism, după expirarea stării de urgență pe teritoriul României. Terasele ar putea fi redeschise progresiv de pe 16 mai, dar cu anumite restricții și condiții.

Sunt și vești cu privire la redeschiderea plajelor, conform informațiilor obținute în exclusivitate pentru Antena 3.

Terasele s-ar redeschide progresiv din 16 mai. Ca măsuri ar fi: distanțare între mese, număr maxim de persoanle la o masă (sunt variantele discutate).

Citește și:

Președintele Klaus Iohannis, prima conferință de presă de la declanșarea pandemiei. Ce se întâmplă după 15 mai: „Vor rămâne multe restricții în vigoare”

Hotelurile se redeschid din 16 mai. Nu sunt stabilite condiții speciale de funcționare. Nu vor fi deschise restaurantele hotelurilor ci va funcționa doar room service.

Restaurantele s-ar putea redeschide după 1 iunie, în funcție de evoluția pandemiei. Propunere măsuri: distanțare între mese, număr maxim de persoane la o masă, personalul va servi cu mănuși și va purta mască.

Citește și:

„Trebuie să ne obișnuim și să conviețuim cu acest virus”. Un reputat epidemiolog anunță că România a intrat într-o nouă etapă a pandemiei

Plajele: nu se știe când vor fi deschise. Propunere măsură: atunci când vor fi redeschise va fi impusă distanțarea socială.

Cei care au acum vacanțele programate pot cere de la agenții un voucher care permite amânarea până la 18 luni. Cei care au vacanțe după 15 iunie ar trebui să mai aștepte.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus, din Antena 3.

Ținuți într-un subsol, murdari, fără grupuri sanitare! Imagini șocante, filmate într-un cămin de bătrâni ilegal din Crai... Românii vor putea ieși din case fără declarație pe proprie răspundere doar în localitate. În ce condiții vom putea călăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x