Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Caracal: Cumpănașu, dezvăluirea momentului despre Dincă! Informația ce aruncă totul în aer: „Să dea interviuri, să facă spectacol”

Recent, Alexandru Cumpănașu, unchiul tinerei Alexandra Măceșanu, cea despre care se presupune că a fost răpită, violată și ucisă de către Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a făcut o dezvăluire șocantă chiar despre fiul inculpatului! Ce a ieșit la iveală?

Alexandru Cumpănașu și Daniel Dincă, fiul criminalului de la Caracal

Pentru cei care nu știu, în cursul zilei de marți, Daniel Dincă, fiul criminalului de la Caracal, a agresat mai mulți jurnaliști, la scurt timp de la ieșirea sa de la CNA. Reporterii au vrut să ceară detalii despre cazul crimelor de la Caracal, dar fiul lui Gheorghe Dincă s-a enervat și i-a agresat.

Ulterior, alţi jurnalişti ai fost agresati de copiii lui Gheorghe Dincă. Agresiunea a fost anunţată la 112 şi echipaje de ambulanţă şi Poliţie au intervenit la locul agresiunii.

La scurt timp după acest incident, Alexandru Cumpănașu, unchiul tinerei Alexandra Măceșanu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj uluitor. Ce a dezvăluit acesta despre Daniel Dincă, fiul criminalului de la Caracal?

Caracal: Cumpănașu, dezvăluirea momentului despre Dincă! Informația ce aruncă totul în aer: „Să dea interviuri, să facă spectacol”

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

„Am cerut arestarea lui Daniel Dincă. În sfârșit DERBEDEUL de fiu al lui Dincă a fost arestat. De fapt s-a predat după ce a bătut 2 jurnaliști în direct de față cu jandarmii, la 200 m de Parchetul General și lăsat să plece după comiterea INFRACȚIUNII de către polițiști și procurori. Să dea interviuri, să facă spectacol! Pentru ce a fost arestat? Pentru complicitate la răpirea Alexandrei? Pentru trafic de femei? Pentru viol sau sex cu minore? Pentru sechestrare? Pentru amenințare? Pentru trafic de droguri? NUUUUUU! Pentru că GOLANUL a agresat 2 jurnaliști în văzul tuturor, al întregii națiuni.

Vă întreb: dacă acest nemernic nu-și dădea în petec azi și ieșea adevăratul INTERLOP din el la iveală, ce se întâmpla cu această familie? Vă spun eu: era VICTIMA unui "linșaj" media și EROU al CNA. Sistemul care îl protejează pe el și CLANUL lui ne-ar mai fi dat încă o lecție de UMILINȚĂ: NU TE ATINGI DE INTERLOPII SISTEMULUI!!!

P.S.: Am și eu o curiozitate: câți și care dintre LIDERII națiunii au scos măcar un cuvânt despre cel mai grav incident la adresa presei din ultimii 10 ani?!? Sau față de întregul caz, de familiile victimelor? Asta arată cât contează pentru liderii politici de astăzi SIGURANȚA CETĂȚEANULUI și LIBERTATEA PRESEI!

#oRomaniefaraviolenta #oRomaniefaraclanuri #112vreausatraiesc”

Recomandari