Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Caracal: Dezvăluire bombă despre Luiza Melencu! Ce secret a ascuns mătușa fetei până acum: „V-aș ruga să fie confidenţial”

Cazul crimelor de la Caracal a șocat întreaga țară, dar se pare că deși Gheorghe Dincă a fost arestat și trimis în judecată, detalii uluitoare din anchetă continuă să iasă la iveală! O înregistrare secretă cu verișoara Monicăi Melencu, fiinca Luizei, a fost prezentată publicului! Ce a dezvăluit femeia?

Apar noi detalii despre crimele de la Caracal

Potrivit informațiilor, înregistrarea a fost realizată în iunie 2019, înainte ca Alexandra Măceșanu să fie răpită, violată și ucisă de către Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal.

Alina Vasile, verișoara Monicăi Melencu (mama Luizei Melencu, prima fată răpită de Gheorghe Dincă), a fost înregistrată atunci când a discutat cu procurorul Liviu Vasilescu.

Femeia, mătușa Luizei Melencu, a dezvăluit un detaliu șocant la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Alina Vasile a explicat procurorului faptul că diferite persoane au contactat-o pe ea și pe alți membri ai familiei sale, pentru a le da ponturi despre dispariția Luizei Melencu.

Printre aceste persoane se numără și un anume Nelu Geneș, din Caracal, căruia și lui i-ar fi fost răpită fata.

Iată mai jos fragmente interesante din respectiva înregistrare:

„ALINA VASILE: Alina Vasile mă numesc. Sunt verișoara Monicăi Melencu şi mătuşa Luizei. Din Austria vă sun, din Graz.

LIVIU VASILESCU: Ia spuneţi-mi, cum ați ajuns să discutaţi cu domnul ăsta – Sile.

ALINA VASILE: Să vă zic de la bun început: Domnul Nelu Genes, suntem cunoștințe mai vechi. Suntem din Caracal și ne cunoaștem de foarte mult timp. Cu Sile ne-am cunoscut aici în Graz, Nelu Genes este domnul celalat. Am văzut că deţine site-ul ăsta, am crezut că face treabă bună.

Eu i-am cerut lui aşa: Sile, te rog eu frumos, dacă deţii prima inregistrare cu femeia aia care spune cine a luat-o pe Luiza , unde a dus-o, cum a trecut-o vama, ca ştiţi povestea, că a trecut-o vama morfinată, că a luat-o cu o maşina o doamnă cu nu ştiu ce ochi

LIVIU VASILESCU: Asta am aflat-o acuma, nu ştiam că e mai veche? De când e povestea asta? Povestea asta de care îmi vorbiți, cu trecutul pe la vamă, de când e?

ALINA VASILE: Păi atunci când a zis că a răpit-o femieia aia cu ochii verzi, cu părul pănă la umeri.

******

LIVIU VASILESCU: Dar mai înainte de asta mai fusese vorba de așa ceva?

ALINA VASILE: Nu, nu, nu, nu.

Caracal: Dezvăluire bombă despre Luiza Melencu! Ce secret a ascuns mătușa fetei până acum: „V-aș ruga să fie confidenţial”

Apar noi detalii despre crimele de la Caracal

LIVIU VASILESCU: Dar a mai fost vorba ca fata este la Roma?

ALINA VASILE: Nu! Eu astăzi am primit de la cineva ca ar fi în Elveția.

LIVIU VASILESCU: Eu știu de pe site, ca cel puțin pe site-ul asta cu „Noi suntem ajutorul” s-a postat de pe 10 Iunie că cer ajutor celor din Roma...

Pai, i-a dat și mamei o inregistrare.

ALINA VASILE: Da, dar zice că mai deţine o inregistrare în care i-ar fi povestit cum a luat-o de la ocazie, cum a trecut-o vama, unde a dus-o, că e inchisă, că mai sunt nişte bărbați din Caracal.

LIVIU VASILESCU: Ca și când ar fi fost tot timpul împreună cu oamenii ăștia, nu? Știa și de unde a fost luată, și unde a fost dusă, și cum arată, știa tot.

ALINA VASILE: Eu chiar am crezut când a spus.

LIVIU VASILESCU: Normal. Cu cât iţi dă mai multe detalii cu atât e mai credibilă. Avea o cameră spion pusă pe răpitor și vedea tot timpul ce se intâmplă. Eu știu doar un singur lucru despre domnul Danila, că a încercat să inducă în eroare familia, nu știu exact pentru ce motive, nu știu exact ce deține el, dar trebuie să îl abordez într-un fel.

Spre deosebire de alte discuţii, v-as ruga să fie confidenţială, pentru că se vorbeşte prea mult și prea prost. S-a făcut o hărmălaie în legătură cu cazul ăsta de nu mai înțelege nimeni absolut nimic şi noi nu putem să ne facem treaba din cauza asta.

Incercăm să luăm lucrurile fără să ne agităm, fără să ne impacientăm, informaţiile care ne vin pot să fie bune, pot să fie proaste, nu trebuie neapărat să le băgăm în seamă.

Eu am informaţia asta de la dumneavoastră, dar va spun - omul asta este un tâmpit care a încercat să scoată nişte bani de la familie. Dumneavoastră nu discutaţi cu nimeni nimica.”

Sursa: Antena3

Recomandari