Căutare Live

Prințul Harry și soția sa, Meghan, se mută în casa lor. Iată cum arată reședința

Ducii de Sussex urmeaza sa se mute in propria lor casa daruita in urma cu putin timp de Regina Elisabeta a II-a.

Ducii de Sussex urmează să se mute în propria lor casă dăruită în urmă cu puțin timp de Regina Elisabeta a II-a.

La nuntă, Meghan și Harry, au primit cadou de la Elisabeta a II-a conacul York Cottage de pe domeniul Sandringham. Se pare ă cei doi îndrăgostiți nu au dorit să se mute în acea reședință așa că regina le-a mai făcut cadou un conac.

Conacul Adelaide de pe domeniul Castelului Windsor va fi reședința Ducilor de Sussex. Potrivit Dayli Mail, propritatea de Gradul II le-a fost pe plac celor doi proaspăt căsătoriți și urmează sa se mute acolo în scurt timp.

Prințul Harry și soția sa, Meghan, se mută în casa lor. Iată cum arată reședința

Conacul Adelaide este unul cu istorie(1831 și renovat în 2015), acesta a fost locuit în trecut de Peter Townsend, marea iubire a Prințesei Margareta. Amplasată în inima parcului regal de pe Domeniul privat al Coroanei, suprafața proproietății măsoară 265 de hectare.

Prințul Harry și soția sa, Meghan, se mută în casa lor. Iată cum arată reședința

Conform Daily Mail: „dormitorul principal al conacului de dimensiuni generoase mândrindu-se cu un tavan acoperit cu delfini auriţi şi un ornament de frânghie al unui yacht regal din secolului al 19-lea. Casa dispune şi de un şemineu din marmură greco-egiptean“

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Apel disperat! Fiica fostului jurnalist Marius Zamfir, care a murit de cancer, a fugit de acasă! Adolescenta e de negăsi...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri