Căutare Live

Casa Regală este pregătită pentru ce este mai rău. De aceea, a prezentat linia de succesiune a Regelui Mihai. Este incredibil ce avere are monarhia României

Casa Regală se pregătește pentru ce este mai rău. Iată ce prevede testamentul Majestății Sale Regele Mihai.

Casa Regală se pregătește pentru ce este mai rău. Iată ce prevede testamentul Majestății Sale Regele Mihai.

O avere de aproape 60 de milioane de euro, mii de hectare de terenuri agricole, castele și păduri au aparținut familiei regale a României până în 1948, când au trecut în proprietatea statului. Oficial, reședința Regelui Mihai este Palatul Elisabeta, iar castelul de la Săvârșin este singura proprietate din România cu adevărat privată a Casei Regale.

Familia Regală a anunțat și care sunt succesorii Regelui Mihai. Urmașii regelui sunt fiicele sale, acestea sunt trecute în testamentul monarhului.

Ajutor financiar de 500 de lei pentru acestă categorie de români. Până la ce dată se depune dosarul... Epidemie de rujeolă în România. Aproape o sută de noi cazuri alertează medicii...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri