Antena Căutare

Cât ar fi băut, de fapt, soprana de la Iași în noaptea tragediei. Apropiații artistei, acuzații teribile: ”Maria se ascundea prin casă de frica lui. O umilea!”

Răsturnare de situație în cazul mezzosopranei Maria Macsim-Nicoară, care a ajuns în stare critică la spital, după un accident petrecut în locuință. Deși inițial s-a spus că aceasta se afla sub influența alcoolului, adevărul este altul. 

Cât ar fi băut, de fapt, soprana de la Iași în noaptea tragediei. Apropiații artistei, acuzații teribile: ”Maria se ascundea prin casă de frica lui. O umilea!”
Cât ar fi băut, de fapt, soprana de la Iași în noaptea tragediei. Apropiații artistei, acuzații teribile: ”Maria se ascundea prin casă de frică!”

Potrivit Ziarul de Iași, surse apropiate artistei au dezvăluit că ea nu consuma alcool, însă asista frecvent la partidele de băut ale soțului.

Deși soțul artistei a declarat că accidentul teribil s-a produs pe fondul consumului de alcool, prietenii femeii susțin că ea nu consuma alcool.

Răsturnare de situație în cazul sopranei de la Iași. Ce a făcut soțul ei în cele opt ore în care a agonizat în pat. Ultimele cuvinte spuse sunt sfâșietoare

”Maria este o persoană discretă, într-adevăr. Ţinea la imaginea ei şi implicit la cea a familiei. Muncea foarte mult, atât la universitate, cât şi la Operă. Când am văzut declaraţia lui Codrin cu alcoolul, m-am revoltat, pentru că nu este adevărat”, a spus sub anonimat o prietenă apropiată ei pentru Ziarul de Iași.

O singură sticlă de vin, la masa la care a luat parte Maria Macsim-Nicoară

De asemenea, șirul dezvăluirilor nu se oprește aici. Se pare că artista a participat la o masă în familie, unde și-a sărbătorit tatăl. Acolo, însă, nu ar fi existat pe masă decât o sticlă cu vin, din care Maria nu a băut mai mult de un pahar, un paha și jumătate. În același timp, însă, Codrin Nicoară a rămas acasă, cu un prieten, ”la o bere”.

Starea de sănătate a sopranei Maria Macsim-Nicoară s-a înrăutățit. Medicii: ”Organele au început să cedeze!”

Căsnicia artistei, pe butuci de mai multă vreme

De asemenea, apropiați de-ai artistei povestesc că relația Mariei cu soțul ei nu mai funcționa de multă vreme.

„Au mai fost discuții tensionate, ca în orice familie, dar nu ne-am certat înainte”. Soțul mezzosopranei Maria Nicoară, primele declarații!

”Dacă bea, se comporta urât cu ea, vorbea urât, o umilea, inclusiv faţă de colegii de pahar pe care îi aducea în casă. Ca să vorbească cu prietenii la telefon, Maria trebuia să se ascundă prin casă de frică. Nu a venit niciodată nici la universitate şi nici la Operă cu semne de violenţă evidente, dar, în schimb, brusc anunţa telefonic câte un concediu medical de azi pe mâine. A încercat să îşi salveze căsnicia. (…) Ea era cea care ţinea casa, el nu producea mai nimic”, a mai spus o prietenă de-a Mariei.

STS: Peste 42.000 de apeluri la 112 referitoare la COVID-19, pe perioada stării de urgenţă... Aproximativ 400.000 de măşti de protecţie tip FFP2 şi FFP3, aduse din Turcia cu o aeronavă militară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x